TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Chwalisława 28.09.2014 10:50

Odp: Forumowa Mafia IV

ohoh... coraz więcej ludzi mnie podejrzewa! ja chcę jeszcze grać xddd jeśli mnie zabijecie... kiedyś, to będzie kolejna strata mieszkańca i mafiozi będą szczęśliwi :)
ja się waham między Pinkim, a Luną... chociaż bardziej przeważa jednak Luna, której posty faktycznie wydają się lekko podejrzane. jeśli znów nie trafię, to niestety, ale Pinkuś - mój głos będzie leciał na ciebie, przepraszam :( chyba że coś się zmieni

Rainbow 28.09.2014 10:55

Chwalisława - jak to coraz wiecej chce głosować? ja zauwazylam dopiero dwie osoby ;) wiec przyznać sie, kto tez chce oddać głos na Chwalisławę? :P

Chwalisława 28.09.2014 11:22

Cytat:

Napisał Rainbow Dash (Post 1834480)
Chwalisława - jak to coraz wiecej chce głosować? ja zauwazylam dopiero dwie osoby ;) wiec przyznać sie, kto tez chce oddać głos na Chwalisławę? :P

haha, no tak, ale wcześniej jeszcze Diana mówiła coś o mnie i Genesis xd może nie głosować, ale coraz więcej ludzi mnie podejrzewa :)

Rainbow 28.09.2014 11:30

czyli razem trzy, bo Genesis nie żyje :P a dlaczego mielibysmy nie głosować na ciebie? :P

Lubie 28.09.2014 11:33

Cytat:

Napisał Rainbow Dash (Post 1834488)
a dlaczego mielibysmy nie głosować na ciebie? :P

może dlatego, że niewinna Ata mówiła, że ona nie jest w mafi, po czym ją mafia kropnęła? Ludzie otwórzcie oczy. Myślicie, że jak byśmy byli w mafi, zabijalibyśmy osoby, które uważają, że w niej nie jesteśmy? Albo jesteście w mafi, i robicie to specjalnie, albo po prostu tego nie widzicie, nie wiem dlaczego.

Chwalisława 28.09.2014 11:33

Cytat:

Napisał Rainbow Dash (Post 1834488)
czyli razem trzy, bo Genesis nie żyje :P a dlaczego mielibysmy nie głosować na ciebie? :P

haha, bo nie jestem mafiozem? xddd a tak na serio, to nie sądzę, żebym zachowywała się jakoś podejrzanie... fakt, moze piszę mało postów, no ale w tygodniu to szkoła i każdy wie jak jest ;)

konformistyczny lodzik 28.09.2014 11:45

I tak wszyscy zginiecie

Słodki Pan Ciastek 28.09.2014 12:10

Ja dziś głosuję na Lunę jutro na Dianę, jeśli nie zagłosuje jutro na Diane to na Pinkusia, ale w sprawie PP, myślę, że to znów nie będzie celny strzał :/

Diana 28.09.2014 12:43

Ja zastanawiam się nad Luną, Juliet i Chwalisławą. Muszę jeszcze pomyśleć, ale na pewno oddam głos na jedną z nich.

Luna 28.09.2014 12:48

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego moje posty są podejrzane?o-O
Trochę sztywnie piszę, ponieważ jestem nowa na forum i muszę się przyzwyczaić;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:59.