![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
ohoh... coraz więcej ludzi mnie podejrzewa! ja chcę jeszcze grać xddd jeśli mnie zabijecie... kiedyś, to będzie kolejna strata mieszkańca i mafiozi będą szczęśliwi :)
ja się waham między Pinkim, a Luną... chociaż bardziej przeważa jednak Luna, której posty faktycznie wydają się lekko podejrzane. jeśli znów nie trafię, to niestety, ale Pinkuś - mój głos będzie leciał na ciebie, przepraszam :( chyba że coś się zmieni |
Chwalisława - jak to coraz wiecej chce głosować? ja zauwazylam dopiero dwie osoby ;) wiec przyznać sie, kto tez chce oddać głos na Chwalisławę? :P
|
Cytat:
|
czyli razem trzy, bo Genesis nie żyje :P a dlaczego mielibysmy nie głosować na ciebie? :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I tak wszyscy zginiecie
|
Ja dziś głosuję na Lunę jutro na Dianę, jeśli nie zagłosuje jutro na Diane to na Pinkusia, ale w sprawie PP, myślę, że to znów nie będzie celny strzał :/
|
Ja zastanawiam się nad Luną, Juliet i Chwalisławą. Muszę jeszcze pomyśleć, ale na pewno oddam głos na jedną z nich.
|
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego moje posty są podejrzane?o-O
Trochę sztywnie piszę, ponieważ jestem nowa na forum i muszę się przyzwyczaić;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:59. |