![]() |
jakie glupie zestawienie anasha. po co komu pentium 3gh? 1gb pamieci-rozumiem chociaz 512 starcza. i dlaczego taki wybor. moze nei lubie radeonow i co? ehh.. nie robcie takich zestawien bo ***** dawają
|
Miałam prawo to napisac a do tego Fool spisałam to z gazety tak dla wiadomości wszystkich więc to nie moja wina że TS2 ma takie wymagania i w ogóle!
|
Celeron CPU 2.01 GHz
256 MB RAM no i z***a... karte graficzną ;( ;( ;( RIVE (do niczego) gdybym miala lepsza karte graficzna to by mi nawet dobrze chodzilo ale ja sie nie znam na kartach graficznych! :1smutny: ;( Ogolnie sprzet nie jest taki zly ale nie jest najlepzy zwlaszcza ta debilna karta! |
wszystko ok tylko a)karta
b)pamiec ja tez mam athlona 2,4 gf 5200 FX 256ramu i sobie musze rama dokupic, bo nie chodza.. "genialnie" |
Procek : Athlon XP & 64, Pentium IV i Celeron D min 2 ghz
Ram: 512mb ddram Grafa: Coś na poziomie ATI Radeon 9600pro(128mb i 128 bit z obsługą dx 9) albo gecube ati r9550 XT (to samo co 9600pro ale inna nazwa, standardowo ma taktowania podobne do 9600pro) (Nvidia to tylko seria 6 bo FX nie są udane(chyba że 5950) na tym na win 98se gra musi chodzić płynnie na full detalach na 1024x768x32bity :) w przypadku XP przydałoby się 768mb do pełnego komfortu ale 512mb starcza do AAA dołóż ram (drugie 256mb) i poszukaj tę kartę co powyżej napisałem (Radeon 9550 XT od gecube(gigacube)) jest to jedyny godny polecenia model dla tych którzy nie chcą modyfikować karty, kosztuje koło 400zł Anasha nie patrz na tabelke KŚ gier, bo wszstko zależy jak dbasz o kompa jak masz pełno śmieci, nie porządkujesze dysku, nie sprawdzas antyszpiegami, nie masz firewall i antyvira(na czas grasnia odłączasz połączenie i wyłączasz te progsy) to gra ci może się ciąć :] |
Jest moze mozliwosc zepsucia sie karty graficznej? :shifty: Moze mozna ja samemu zepsuc? Jwsli ktos wie to niech napisze! Blllllllllllllagggggggggammm!!!!! No wiecie gdyby tak sie zepsula to rodzice by kupili! Ale jak narazie gdybym chciala to sama musze kupić!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
pieprzycie 3 po 3 ... jest taka sprawa ja mam durona 1,0 ghz 256 ram geforce 2 mx400/400 mam wylaczony antyaliasing inne programi w tle , filoztropowanie wylaczone i na low mi chodza bardzo dobrze na medium mi chodzi plynnie laduje sie szybko nawet bardzo szybko ... wiec przestancie pieprzyc o bardzo dobrych kompach :/ szkoda mi was ...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:55. |