![]() |
u mnie też staruszkowie mogą mieć dzieci. jak widać prawdziwa "druga młodość"!!! Enyłej, do tematu: najbezsensowniejsze wydaje mi się "zatrudnij tępiciela robactwa" kiedy w domu ani 1 robaczka nie ma!! najciekawsze: "bara-bara w miejscu publicznym z 15 simami" (najzabawniejsze: spelnilam je u jednego sima....!!!!!!)
nie podoba mi się pragnienie posiadania dziecka. wybaczcie, ale więcej jak z 5 to nie wydolę z kierowaniem!!! :O |
naj naj głupszą obawą jest 'korzystać z toalety publicznej'
a pragnienie to zjeść chrupki |
ja ostatni miałam pragnieni Mieć niemowle i obawe mieć niemowle i przez to że w pragnieniach dostaje sie +8000 za spełnienie a w obawach -5000 moja simka dostała tylko +3000 :( bez sensu
|
najbezsensowniejsza obawa- chyba urządzić przyjęcie :laugh:
marzenie- seks ze sprzątaczką :laugh: (ale to chyba każdy zna) |
Najbezsensowniejsza obawa: Iść spać
Najfajniejsza: zosatć Sprzątaczką :w00t: Najgorsze marzenie: Skoczyć z trampoliny do basenu :\ Najfajniejsze: Zostać Emerytem :P |
Cytat:
Najgłupsze : bara-bara z 10 simami ;) |
najfajniejsze : nie mam takiego xd
najglupsze : chciec miec 10 niemowlat (jako emeryt) xd |
Najfajniejsza: Miez niemowle
Najgłupsza: Miec w tym samym czasie w obawach i pragnieniach Mieć niemowle |
Ejj, mi się coś zepsuło :\
Aspiracje mam na dole, a obawy na górze, do tego simowie na pasku mają wielkie oczy i rodzą mi się sami kosmici, nawet z normalnych związków. Chyba musżę przeinstalować grę. Najgłupsza aspiracja - mieć 10 dzieci -_-', popływać w basenie, pokłócić się z Simem X. Najgłupsza obawa - ktoś niszczy urnę X, X przewraca kosz na śmieci, korzystanie z toalety publicznej, zepsuty komputer. A tak apropo, to ja słyszałam, że ta aspiracja, napisanie powieści nie może być zrealizowana. Od tego miał być patch, coś takiego. |
Najlepsze pragnienie:kupic duza wanne (hydromasaz) i to jjest za 6000 pkt.aspiracji
Najgorsza obawa:Przyłapanie na zdradzie i (dla nastolatków) pojechac do szkoły |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:36. |