TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Seks simów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12043)

ssparrow 31.12.2004 15:43

Cytat:

Napisał Pinia
a może da sie wyciągnąć niemowlaka z brzucha ciężarnej kobiety? :shifty: nie wiem, ale zdaje mii sie że raczej sie nie da ale warto spróbować :D

Ha! Akurat by zrobili taką dopracowaną gra :P :D Skąd, przecież dziecko powstaje dopiero jak kobiecie już znika brzuch :P

Ametyzd 31.12.2004 16:25

To miała być ironia wydarzeń w grze? Czy niewiedza? :P Nie no, żartuję...

W centrum (a nie na Starówce - to było w jedynce) można wejść do przebieralni z bardzo zblizonym widokiem. Ale nie warto, bo Sim nagle znika na czas przebierania, a tam jest kamera i niby że gwiżdże, w tam nikogo nie ma...

A wyjąć z brzucha matki dziecka się nie da... A spróbuj jakiejść ciężarnej babce wsadzić rękę do brzucha...zbije cię torebką... :rant: :|<

Toxic 01.01.2005 12:08

Troche to głupio wyglda cali są tacy powykrzywiani a bara bara w jacusi w TS2 jest bez sensu bo oni w strojach kompielowych to robią zresztą postaraj sie o dzieckow jacusi tak samo

pantera007 01.01.2005 14:18

BUAHAHAHAHAH ale się uśmiałam :D lol :tu: :mbounce: ale najlepsze to jest jackuzzi ... i ten text, że sami sobie robią dobrze zamiast wspólnie! Dziex Fizzly rozbawiłeś mnie nieźle :)

Vavill 01.01.2005 22:58

dobre!! ja tez wyjme moich i zobacem jakie brajery tam wyprawiajom...

ps. patenka tobie to wyszło lepiej niz figury które babcia w simach robi gdy medytuje :P

mw00 01.01.2005 23:15

a skąd wy wiecie, że w czasie ciąży w TS2 dziecko jest w brzuchu? Może poprostu twórcy gry rozdęli simce brzuch, i jest pusty w środku, a dziecko pojawia sie dopiero przy narodzinach. hę? B)

patenka 01.01.2005 23:30

Cytat:

Napisał mw00
a skąd wy wiecie, że w czasie ciąży w TS2 dziecko jest w brzuchu? Może poprostu twórcy gry rozdęli simce brzuch, i jest pusty w środku, a dziecko pojawia sie dopiero przy narodzinach. hę? B)

Tak się zdaję że ssparrow dawno już to odkryła , przeczytaj sobie to:

Cytat:

Napisał ssparrow
Ha! Akurat by zrobili taką dopracowaną gra :P :D Skąd, przecież dziecko powstaje dopiero jak kobiecie już znika brzuch :P

Fizzly 02.01.2005 11:50

Cytat:

Napisał pantera007
BUAHAHAHAHAH ale się uśmiałam :D lol :tu: :mbounce: ale najlepsze to jest jackuzzi ... i ten text, że sami sobie robią dobrze zamiast wspólnie! Dziex Fizzly rozbawiłeś mnie nieźle :)

Nie ma sprawy. :D

'mw100' czytaj najpierw zanim coś napiszesz.

Ametyzd 02.01.2005 12:03

Patenka, ssparrow to dziewczyna... :|
A próbowaliście dać Simom "Bara-bara" i zrobić mocne zbliżenie (najlepiej w trybie kamerzysty) pod kołdrą? Ja próbowałam... Jak sie umieszcza filmiki? :O

nike 02.01.2005 12:30

buahahahaha!! :-D
muszę koniecznie spróbować ich wyjąć!!
świetny temat!!!! lol!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:09.