![]() |
Cytat:
|
To miała być ironia wydarzeń w grze? Czy niewiedza? :P Nie no, żartuję... W centrum (a nie na Starówce - to było w jedynce) można wejść do przebieralni z bardzo zblizonym widokiem. Ale nie warto, bo Sim nagle znika na czas przebierania, a tam jest kamera i niby że gwiżdże, w tam nikogo nie ma... A wyjąć z brzucha matki dziecka się nie da... A spróbuj jakiejść ciężarnej babce wsadzić rękę do brzucha...zbije cię torebką... :rant: :|< |
Troche to głupio wyglda cali są tacy powykrzywiani a bara bara w jacusi w TS2 jest bez sensu bo oni w strojach kompielowych to robią zresztą postaraj sie o dzieckow jacusi tak samo
|
BUAHAHAHAHAH ale się uśmiałam :D lol :tu: :mbounce: ale najlepsze to jest jackuzzi ... i ten text, że sami sobie robią dobrze zamiast wspólnie! Dziex Fizzly rozbawiłeś mnie nieźle :)
|
dobre!! ja tez wyjme moich i zobacem jakie brajery tam wyprawiajom...
ps. patenka tobie to wyszło lepiej niz figury które babcia w simach robi gdy medytuje :P |
a skąd wy wiecie, że w czasie ciąży w TS2 dziecko jest w brzuchu? Może poprostu twórcy gry rozdęli simce brzuch, i jest pusty w środku, a dziecko pojawia sie dopiero przy narodzinach. hę? B)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
'mw100' czytaj najpierw zanim coś napiszesz. |
Patenka, ssparrow to dziewczyna... :|
A próbowaliście dać Simom "Bara-bara" i zrobić mocne zbliżenie (najlepiej w trybie kamerzysty) pod kołdrą? Ja próbowałam... Jak sie umieszcza filmiki? :O |
buahahahaha!! :-D
muszę koniecznie spróbować ich wyjąć!! świetny temat!!!! lol!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:09. |