TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wizyta dyrektora (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12205)

Pinia 06.01.2005 21:21

Cytat:

Napisał rainne
Pinia, ja Cię bardzo przepraszam, ale zimonkujesz :O
nie klika si,ę na regał, a na zeszyt, który dziecko przynosi ze szkoły i kładzie na biurku, lub na wolnym jakims miejscu. następnie rodzicem (lub kimś starszym od dziecka) klika się na zeszycie, wybiera opcję "pomóż przy odrabianiu lekcji"... i odrabiają. przez co dziecko nauczy się czytać (o ile odrobiło z rodzicem pracę domową od początku do końca).

he he :D dzięki rainne ja po prostu tego nie wiedziłam bo przyzwyczaiłam się do pierwszej części a nie mogłam zrozumieć odpowiedzi innych osób, dzięki, jak ja Ci się odwcięczę??? rainne na moderatora :D

donika 07.01.2005 13:31

Cytat:

Napisał Pinia
he he :D dzięki rainne ja po prostu tego nie wiedziłam bo przyzwyczaiłam się do pierwszej części a nie mogłam zrozumieć odpowiedzi innych osób, dzięki, jak ja Ci się odwcięczę??? rainne na moderatora :D

Chyba łatwo sie domyślić że trzeba kliknąć na zeszyt :P Trzeba tylko ruszyć główką !! :P

Pinia 07.01.2005 19:06

Cytat:

Napisał donika
Chyba łatwo sie domyślić że trzeba kliknąć na zeszyt :P Trzeba tylko ruszyć główką !! :P

Ruszać nie trzeba ale trzeba pomyśleć... ale mój problem rozwiązany więc nie rozumiem czemu nabijasz? :O

asiolin 08.01.2005 15:50

Cytat:

Napisał rainne
hmmmm strasznie dziwne... u mnie nic sie nie wymazuje, zarówno jak przeprowadza się część lub cała rodzina. masz ściągniętą łatkę oficjalną?

Nie,a simsy mam oryginalne ;xd
Pinia jest tez sądze,że Rainne powinna byc modem chociaż działu o Simsach2,ale
mogłabys wrócić do etmatu o dyrku!!

rainne 08.01.2005 18:36

Cytat:

Napisał asiolin
Nie,a simsy mam oryginalne ;xd
Pinia jest tez sądze,że Rainne powinna byc modem chociaż działu o Simsach2,ale
mogłabys wrócić do etmatu o dyrku!!

nie mówię, że łatka jest rozwiązaniem wszelkich błędów i kolejnych nie powoduje ;) ale może lepiej gdybyś ją ściągnęła, może chociaż Ci ten błąd poprawi. dziwne, że każda przeprowadzka powoduje wymazanie wspomnień, w moim przypadku nie działo się tak przed ani po łatce... masz tak przy każdej rodzinie, czy tylko jednej konkretnej? :)

asiolin 08.01.2005 18:46

Cytat:

Napisał rainne
nie mówię, że łatka jest rozwiązaniem wszelkich błędów i kolejnych nie powoduje ;) ale może lepiej gdybyś ją ściągnęła, może chociaż Ci ten błąd poprawi. dziwne, że każda przeprowadzka powoduje wymazanie wspomnień, w moim przypadku nie działo się tak przed ani po łatce... masz tak przy każdej rodzinie, czy tylko jednej konkretnej? :)

W każdej co się pzreprowadza w całości. DObra,a dgzie mogem sciągnąć??
Wiem jestem nei kumata,ale dawno meni an forum nei było i nie cyztam o takich rzeczach... A ona też pomoze jak np:ściagne za dużo dodatków z neta i się przycina gra?? (Tak mówie an wszelki wypadek,bo mam zamiar ściągnać ze 100 dadatków).

rainne 08.01.2005 18:50

Cytat:

Napisał asiolin
W każdej co się pzreprowadza w całości. DObra,a dgzie mogem sciągnąć??
Wiem jestem nei kumata,ale dawno meni an forum nei było i nie cyztam o takich rzeczach... A ona też pomoze jak np:ściagne za dużo dodatków z neta i się przycina gra?? (Tak mówie an wszelki wypadek,bo mam zamiar ściągnać ze 100 dadatków).

w takim wypadku nie pomoże :)
łatkę ściągasz stąd - http://thesims2.ea.com/update/

asiolin 08.01.2005 18:58

Cytat:

Napisał rainne
w takim wypadku nie pomoże :)
łatkę ściągasz stąd - http://thesims2.ea.com/update/

Dzienkuje fenkuje..Za arz wyprubuje w gzre i wam opowiem..Pap;d!

Shady 10.01.2005 16:23

Cytat:

Napisał asiolin
Sorki bardzo..Może się wymądrzam albo co,ale proszę powróćcie do etamtu,a jeżeli nei chcesz w gzre obracać simem to możesz w bodyshopie2.
PS:Pomożecie mi z tym dyrciem? Nie wiem co zrobić,bo go eni moeg nadal zaprosic w tej rodzinie..W innej natomiast gdyu przyszedł dyrektor matka chłopaka/ucznia zaczęła z nim gadać o szkole i w ogóle i pojaiwło mi sie u góry po prawej stronei ekranu,,Dyrektor nie ma zamiaru słuchać Twoich nudzących opowieści.'' Próbowałam jakoś to odkręcić i kliknąć na neigo i sie eni dało i znowu u góry się pojaiwło,,Sądze,że ten dom to neiodpowiednei miejsce do nauki''ze zdjęciem tego dyrektora. Wyszedł i znowu mi się nei da w kolejnej rodiznie zadzwonic do neigo...EJ... Co mam zrobić by ten niewychowany,neiusuchany i neidopracowany dyrek wrócił?

eee sorry ze sie czepiam ale czy ty umiesz pisac ?????
caly czas tylko "nei" "gdyu" itd... sorry ze nie w temacie ale ja nie znam czeskiego :P

Iron_Wolf 10.01.2005 17:03

A ja mam takie jedno pytanie. Po co tak wogóle simy mają iść do szkoły prywatnej? Oprócz tego że mają taką potrzebę i ubranie im się zmienia przy wyjściu to nie zauważyłem zadnej różnicy poza prywatną a publiczną.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:15.