![]() |
Moi simowei adoptowali sobie niemowlaka i od razu zadzwoniła simka po opiekunkę. Opiekunka ta jest bardzo fajna, dobrze się zajmuje dzieckiem (he, może dlatego że daję jej często 100 simoleanów napiwku :) ), gotuje, sprząta....To jest RAJ dla moich simów!!!
|
3sprawy
opiekunka dobrze opiekuje sie dzieckiem ale kiedzys sasiadka ukradla mi dziecko wylaczylem gre i wczytalem i nie znalazlem dziecka lezalo przy smietniku a poza tym je na moj rachunek korzysta z jakuzzi itd
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ta "śmieciarko-opiekónka" może myśli że jest panią domu czy coś w tym stylu.
|
były by ok gdyby:nie oglądała tv,gotowała,na prezent urodzinowy dziecka dała pożar,zostawia za sobą bajzel,traktóje simów jak popychadło,korzysta z płatnych zajęć,czasami zamawia pizze,karmi dziecko na siłę,zamiast położyć dziecko spać daje na podłogę,doprowadza dziecko do stanu psychicznego,dziecko ma w *****, to dopiro nazywa się opieka społeczna. a wy jak sądzicie :\ ;)
|
u mnie się zacieła bo coś zżarła i teraz żyga i mi kibel zajmuje i brudzi... bleeee
|
Ja kiedyś zadzwoniła po opiekunkę kiedy matka była w domu.Nie musiała zajmować się niemowlakami,to postrzątała cały dom na błysk ;) Taka jednorazowa pokojówka ;) Super!!!
Ale dziećmi to zajmować się nie umie.Kiedy moja Simka poszła do pracy i zamówiła opiekę do małego dziecka ta baba przez cały czas oglądała telewizję :\ |
najgorsze że traktuje dzieci jak bachory ;( :1smutny: :\
|
Nie chce byc nie grzeczna, ale ile jeszcze bedziecie walkowac ten temat? Opiekunka jest jaka jest, a te dzieciaki sa TYLKO podkreślam TYLKO programem i nic nie czuja.
Ps. Chyba mala nabijalnia sie robi |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:51. |