TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Opiekunka nie umie się opiekowac dziećmi!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12792)

LindSay 03.04.2005 09:16

Moi simowei adoptowali sobie niemowlaka i od razu zadzwoniła simka po opiekunkę. Opiekunka ta jest bardzo fajna, dobrze się zajmuje dzieckiem (he, może dlatego że daję jej często 100 simoleanów napiwku :) ), gotuje, sprząta....To jest RAJ dla moich simów!!!

patryk123 03.04.2005 13:43

3sprawy

opiekunka dobrze opiekuje sie dzieckiem ale kiedzys sasiadka ukradla mi dziecko wylaczylem gre i wczytalem i nie znalazlem dziecka lezalo przy smietniku a poza tym je na moj rachunek korzysta z jakuzzi itd

patryk123 03.04.2005 14:02

Cytat:

Napisał Primek111
............jest kod na poprawę humoru, nie znm podajcie????????

jest wpisz boolProp testingCheatsEnabled true przytrzymujac shift nacisnij na skrzynke na listy i daj make all hapy ;) mozesz dziekowac

LindSay 03.04.2005 16:38

Cytat:

Napisał patryk123
opiekunka dobrze opiekuje sie dzieckiem ale kiedzys sasiadka ukradla mi dziecko wylaczylem gre i wczytalem i nie znalazlem dziecka lezalo przy smietniku a poza tym je na moj rachunek korzysta z jakuzzi itd

Sąsiadka ukradła dziecko :O ? Jak? Wybaczcie, ale od niedawna mam The Sims 2 i w tym temacie jestem ZIELONA.... :) . Co do opiekunki, to dzisiaj wynajęłam wredną babę- co z tego, że dobrze się dzieckiem zajmowała, ale...miała do moich simów wieczne pretensje! Jak opiekunka wyczyściła kibelek, po chwili mój sim poszedł się tam wysikać. Nad głową opiekunki od razu była "chmurka" z przekreśloną głową mojego sima!!!Nie znoszę jej!!!

patryk123 03.04.2005 18:12

ta "śmieciarko-opiekónka" może myśli że jest panią domu czy coś w tym stylu.

patryk123 03.04.2005 19:23

były by ok gdyby:nie oglądała tv,gotowała,na prezent urodzinowy dziecka dała pożar,zostawia za sobą bajzel,traktóje simów jak popychadło,korzysta z płatnych zajęć,czasami zamawia pizze,karmi dziecko na siłę,zamiast położyć dziecko spać daje na podłogę,doprowadza dziecko do stanu psychicznego,dziecko ma w *****, to dopiro nazywa się opieka społeczna. a wy jak sądzicie :\ ;)

*apple* 03.04.2005 19:40

u mnie się zacieła bo coś zżarła i teraz żyga i mi kibel zajmuje i brudzi... bleeee

Rapunzel 14.04.2005 14:00

Ja kiedyś zadzwoniła po opiekunkę kiedy matka była w domu.Nie musiała zajmować się niemowlakami,to postrzątała cały dom na błysk ;) Taka jednorazowa pokojówka ;) Super!!!

Ale dziećmi to zajmować się nie umie.Kiedy moja Simka poszła do pracy i zamówiła opiekę do małego dziecka ta baba przez cały czas oglądała telewizję :\

patryk123 14.04.2005 14:08

najgorsze że traktuje dzieci jak bachory ;( :1smutny: :\

Shèène 15.04.2005 19:42

Nie chce byc nie grzeczna, ale ile jeszcze bedziecie walkowac ten temat? Opiekunka jest jaka jest, a te dzieciaki sa TYLKO podkreślam TYLKO programem i nic nie czuja.
Ps. Chyba mala nabijalnia sie robi

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:51.