![]() |
Odp: Ucieczka z domu...
@up: Co prawda jeszcze mi się tak ie zdarzyło, ale z tego co wiem to możesz zgłosić to na policję ;)
|
Tak ,ale policja nie zawsze reaguje, tzn. Zadzwonisz ale czasem trzeba czekać długo.
Np. w jakiejś rodzinie w Miłowie tak było ,że dopiero mi po 2 tyg. przyprowadzili córkę. W jakiej nie pamietam bo gram w swoim otoczeniu |
Moi simowie rzadko uciekają z domu.
Jeśli chodzi o wymknięcie się - czasami... Jeśli o 'ucieczkę' z powodu kiepskich relacji - nigdy; |
Mnie jeszcze nigdy od 4 lat nie uciekły. :P Mam pytanie... Jak to jest z wymykaniem się, czy zależy to od sima? przypadku? czy może cech?
|
Każdy nastolatek może się w nocy wymknąć. Na telefonie wybierasz opcję Wymknij się z domu i wybierasz jakiegoś nastolatka z którym się wymykasz. Najlepiej jeżeli są przyjaciółmi. Koło północy przyjedzie limuzyna.
|
Dopowiem tylko, że opcja ta pojawia się na telefonie po godzinie 22. Auto (niekoniecznie limuzyna) przyjeżdża o 1 w nocy.
Simy niekoniecznie muszą być przyjaciółmi, byleby tylko nie mieli niskich kontaktów. |
Tak, pojawiało mi się. A poza tym to :
1. Ucieczka niezbyt się udała, iż Mamusia mnie przyłapała. ;> 2. A jak już się udała to mnie policja do domu wiozła. |
Mi się dużo razy udawało i tylko raz mnie policja wiozła:)
|
to tak się da:D ale czad. jutro ućknę!
|
heh.. tak, próbowałam ucieczki z domu..
przyznam się bez bicia, że już .. chyba z 3 razy moi nastolatkowie zostali złapani.. policja z nimi przyjeżdżała, cóż.. po prostu tak musi być, i tyle.. a raz jak uciekła nastolatka to ja odznaczyłam gdzieś tak o godz. 1:00 a ona wróciła do domu z policją o 5:coś .. dziwne ;/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:22. |