![]() |
Ze mna to różnie bywa. Zalezy. Biologia, Sztuka, Akorstwo, Psychologia (najczęściej)
|
Ja przeważnie wybieram sztukę, psychologię lub aktorstwo.
|
W rodzinie simow, ktora stworzylam bylo wiele pokolen, wiec moglam eksperymentowac i za kazdym razem wybieralam inny kierunek a pozniej prace odpowiednia do tego kierunku. Robilam wszystkie awanse. i okazalo sie ze najbardziej oplacalny zawod to ikona kultury masowej czyli show biznes. dlatego pozniejsze pokolenia wlasnie studiowaly aktorstwo.
|
Aktorstwo i Literatura :D Nie można uczyć się na 2 kierunkach naraz??
|
Po co takie tematy zakładać? :/ Który wydział jest lepszy, a który gorszy to kwestia zainteresowań, gustu i przekonań, a na temat dwóch ostatnich się nie dyskutuje.
|
Ja najbardziej lubię historię i fizykę:D
|
Ja zawsze studiowałam psychologię lub aktorstwo :).
|
Ja prawie zawsze biorę ekonomię albo aktorstwo, ponieważ prawie zawsze mój Sim po studiach (albo na studiach) staje się sławnym perkusistą albo gitarzystą basowym ;P Bardzo lubię też sztukę i wybieram ją dla swoich Simsów tylko dlatego, że ja ją lubię. Maluje się obrazy i gra się na gitarce :wacko: NIGDY nie wybiorę matmy i historii bo odstraszają mnie te wydziały. Chociaż każdy polega tylko na jednym: odrabiaj prace domowe, idz na wykłady, rozwiń umiejętność...
|
Ja zawsze biore inny wydział. Chce spróbować jak mi na każdym idzie. Nie mam jakiegoś ulubionego.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:49. |