![]() |
Aha. Nie kochać tylko lubić. Fajne. Ale może tylko nakrzyczec na naszą wierną Kościdlę.
|
Cytat:
|
Rzeczywiście było by fajnie gdyby można było komunikować się z Kościdlą - porozmawiać, pożartować itp. :) Niestety nie da się nic zrobić. ;)
|
Cytat:
|
Pewnie blokuje się bo nie może dostać się do jakiejś zepsutej rzeczy (np. przepalona żarówka w kinkiecie a pod kinkietem fotel). Tak samo robi się z servo.
|
Ta kościlda jest głupia, mi się tak samo robi ...
|
może czasem coś się blokuje ,ale przecież simsy i tak są fajowskie!To ze mają pare błędów to nic bo mają więcej zalet nić wad!!!
|
Gumka i znowu się z tobą zgadzam!!!!! Simsy nie mają (prawie) wcale wad!!! A że kościdla się troszkę zacina to nić!!!
|
U mnie prawdę mówiąc Kościdla się nie zacina :D I bardzo się cieszę ;) Choć to prawda, że Simsy mają też swoje drobne wady, jednak nie ma gry, która by ich nie miała ;)
|
Oj Simsa, to że Ci się zacina to nie znaczy że jest głupia w grze jest bardzo fajna. Ja ją lubię. Zresztą, jest przydatna. Czy zdarzyło wam się kiedyś żeby Kościdla gotowała??? Bo jak moja Sim rodzinka jak jest głodna to jakoś to wyczuwa i zaczyna robić obiad a jakie ona obiady gotuje.... Moi Simowie tak się nażarli że aż strach!
No więc czy jeszcze u kogoś gotuje??? Powiedzcie... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:38. |