![]() |
Ja sobie ściągnęłam nowe zachowanie z fanem.Moge dać mu autograf, spoliczkować go itd.
|
Cytat:
ale wg mie to najlepsiejsza jest gwiazdeczka :D |
Cloe bez przesady! Wgraj sobie oba! Albo jeszcze się zapytaj Kolczaka, albo nie wiem kogo. :lol: (No właśnie on ma dziś urodziny.) Czekam na ciebie na gg. Paaapa (Jak fajnie spotykać znajomych na forum :P )
P.S. Co do tego fana... Dzisiaj poczęstowałam go śrutem w dzielnicy Showbiznesu :lol: Ale i tak jakoś przeżył i jak pojechałam jeszcze raz to był dalej... <_< |
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=7][I]a czy ktoś mi powie jak zdobyć tą nagrode bo jestem gwiazdą codziennie jezdze do tej dzielnicy krece teledyski śpiewam na karaoke robie sceny filmowe itd. i nigdy nie moge zdobyć zadnej nagrody.. :( czy ktos mi powie jak ja zdobyć? :( :huh:
|
Najzwyklejszą dostajesz za czeste sukcesy w danej dziedzinie np. aktorstwo...
|
Czy ktoś mi powie jak to sie robi te obrazki pod twoja nazwa błagam i sorki ze mieniam tematy :D
|
prawie na samej forze forum masz pogrubiony napis Mój profil :)
wchodzisz tam, a po lewej stronie wybierasz edytuj avatar mozesz tam wybrac avatar z galeri albo wkleic URL obrazka w necie :P a co do tematu :) kiedys moja simka brala prysznic w dzielnicy showbiznwsu i tam byl fanatyk :) jak ona wyszla nago to on jej zrobil takie zdjecie a babka jakby krzyknela :D ale drugi raz to sie nie powtorzylo |
ja bym sie go najchetniej pozbyla, on mi ostatnio wlazl do domu!!
|
Skąd mas prysznic w dzielnicy showbiznesu???nie wiedziałam że się da kupić!!!
|
Sosik to na drzwi wejściowe wstaw sobie te z gwiazdką ! Bezpieczeństwo murowane ! :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:09. |