![]() |
co do glosu w karaoke to tworcy gry powiedzili ze niedlugo wyjdzie patch oficjalny na to, bo to ich niedopatrzenie :P
|
:)
Fajnie macie Ja SImsy NŻ bede mial dopiero na gwiazdke :) :1smutny:
|
_^_ (gleba na słupie)
przypomniała się strona zacna o simsach. spoglądam z zainteresowaniem na nowe tematy, nowych ludzi... i co widzę? jest już w sklepach coś takiego jak TS2: Nocne Życie xD. hoho, starzeję się. i spłukanam co do grosza więc łatwo nie będzie z pieniędzmi xD.
a tak bardziej kręcąc się przy temacie: sama gra zapowiada się znakomicie wręcz (gapi się na 512 ramów zapakowanych dokładnie w plastikowe pudełeczko z myślą 'ciekawe jak to się wsadza do komputera ==' xD). ożesz, ale się rozpisałam ^.^ i przy okazji witam wszystkich znajomych i nieznajomych, albowiem powróciłam xD. |
No więc tak:
Drzewa, które znajdują się za parcelą sima (czyli te, które są w otoczeniu) w grze wyglądają jakoś płasko i beznadzienie, psują tylko wyglad Mebli nie ma za dużo, ale nie narzekam, wręcz przeciwnie, podobają mi się Ubrań jest zdecydowanie więcej niż w NS, fryzur praktycznie nie ma za wiele, ale nie przeszkadza mi to, korzystam z tych ściagniętych z netu. Co do dodatków, wszystkie mam w grze, nie ma większych problemów. Podoba mi się zmiania pory dnia w otoczeniu, Przedmieście też mi sie podoba, a szczególnie "Mroczna Krytpa" Wampiry to troche rozczarowanie, nie chcą kąsic, zero nowych opcji Samochody jakoś ujdą, szkoda tylko, że potrzeba ten cholerny podjazd ;/ A reszta jest O.K Ogólnie w skali 1:10, będzie 8:10 No, to na tyle. |
OMG!!!!!! Właśnie, zupełnie przypadkiem :D....no może nie tak zupełnie ;) w moje rączki wpadło nocne życie :D a wrażenie jest takie że do tej pory siedze z rozdziabioną gębą i wciąż nie mogę uwierzyć ze to prawda !!!!!!!!! ;) Pierwszą zaskakującą i odrazu dobrą rzeczą w dodatku jest muzyka :) uwielbiam te przeróbki standardowych pioseneczek na coś w stylu techno :D jest przyjemne dla ucha i aż miło jest posłuchać :) a co najważniejsze jest rytmiczne i...poruszające do tańca :D Tryb do tworzenia postaci....no jest dobrze, super to raczej nie :) w końcu mało jest tych fryzurek ;) ale tym się nie przyjmuje bo w razie czego jest net :D kolejny i chyba największy plus :D to SAMOCHÓD oczywiście :)) no teraz to moje simy czują się w pełni wolne :D ale nie wiem czy autko może ruszać się z KARAOKE!! to jest mój najbardziej ulubiony przedmiot w całej grze :D Jak wiadomo , nie słychac głosów simów podczas śpiewania,ale ściągnąłem już patcha podanym na tym forum i wszystko już działa :D słyszałem tez że jenej osobie coś tam zwalniało i słowa leciały później niż melodia :) ale to moim zdaniem wynikało z małej ilości pktów kreatywności :) moje simy miały je do pełna i śpiewają normalnie BOSKO :DD a najbardziej podobają mi się numery w duetach ;] To są rzeczy które najbardziej mnie urzekły w grze :D a o reszcie pisać nie będe bo nie wiem czy mój post miałby gdzieś koniec :) Jedyną rzeczą trochę mnie dołujacą i przygnębiającą sa moje dodatki do simsów :/ otóż mam ich sporo, i wszystkie działają (teoretycznie) ale jeden z nich musi mieć jakiegoś wirka albo coś bo ciągle wyskakuje mi błąd już pewnie wszyscy wiedzą jaki.... najczęściej wyskakuje mi przy transporcie miasto/dom, dom/ miasto, lub gdy przechodze z trybu budowania/ kupowania w tryb życia. Ale to jest drobny szczegół :) Ściągnę sobie nowe rzeczy i będzie jazda!!!!! :DDDDD
|
Moje pierwsze wrażenia sa takie że za mało mebli ,a reszta OK
|
z tym zwalnianiem to nie zrozumiałeś. u mnie jest tak zawsze. simy poruszają się doś płynnie ale barzo powoli, tak jakby zwolniło czas, a muzyka i *****i są tak samo. Jak simy rozmaiają ze sobą to tak jest ze njapierw dzwięk a potem oni cos mowią, z karaoke tak samo.
|
SUPER a jakby inaczej :)
Super!!!!!!!!! :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
|
Cytat:
Aaaaaaaa.....no to wybacz :) Ale wprost nie moge się zadowolić tym karaoke :) mój sim, simka i druga simka mają kreatywnosć do samiutkiego pełna i uwielbiam dawać przedstawienia :D sim solo, sika solo, simka + simka, sim + simka :D po prostu rewelka :) |
Fajnie wygląda przedmieście w nocy... B) Pozytywne wrażenie zrobiły na mnie dodatki m.in. więcej śmieci ozdobnych do domu, a negatywne, to to, że w dalszym ciągu jest za mało ciuchów :con: Fajnych ciuchów. Można sobie zawsze ściągnąć, ale to już inna bajka.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:42. |