TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

simon66 17.09.2005 15:00

hej mam pytanie
mój chrzestny mieszkający w "Wielkiej Brytani"kupil mi "the sims 2 nocne życie"
ale po angielsku
gra ma niedlugo dojśc pocztą a ja się martwie
bo "the sims 2" i "the sims 2 na studiach " mam po polsku
i nie wiem czy nocne życie będzie działac
jezeli tak to czy mozna jakoś spolszczyc gre
prosz pomozcie

Nikki 17.09.2005 15:16

Mam pytanko. Jeszcze nie mam NŻ (i długo nie bede mieć :( ) ale czy jak je zainstaluje to jest jakaś szansa że moje rodzinki itp. zostaną zachowane czy sie wykasują?? Jezeli tak to jak temu zapobiec?? Z góry THX za odpowiedzi :*

PS. Nie pmiętam jak to było w NS :P

Wampirencja 17.09.2005 15:19

Cytat:

Napisał Nikki
Mam pytanko. Jeszcze nie mam NŻ (i długo nie bede mieć :( ) ale czy jak je zainstaluje to jest jakaś szansa że moje rodzinki itp. zostaną zachowane czy sie wykasują?? Jezeli tak to jak temu zapobiec?? Z góry THX za odpowiedzi :*

PS. Nie pmiętam jak to było w NS :P

najłatwiej skopiować foldery "Downloads" i "Neighborhoods"

Kubeczek 17.09.2005 15:27

Czy da się jakoś przyspieszyć działanie gry? Ciągle mi się przycina to obraz, to dźwięk, to się ładuje bardzo długo. Na czas gry zamykam wszystkie antywirusy itp. Co z tym zrobić? Czy wystarczy zmiana ustawień Windowsa? Czy trzeba coś wymienić?
Parametry:
Windows XP
Pentium 4 2,4GHz
256MB RAM
4,71GB wolnego miejsca na partycji C (gdzie jest system) i 14,2 na D (gdzie są simy)
CD-ROM 52x
ATi Radeon 9200 128MB
DirectX 9.0c

~Perlié~ 17.09.2005 15:39

Halo moze mi ktoś pomóc!! Błagam was!! =(=(

Nisinën 17.09.2005 15:44

Kubeczek być może masz za mało RAM'u, reszta wygląda OK :)

Kubeczek 17.09.2005 15:48

A można coś przestawić w Windowsie, żeby sprawniej działało? Czy konieczny jest zakup RAM'u?

Nisinën 17.09.2005 15:52

Na Windowsie się nie znam, tu musiałby ci odpowiedzieć ktoś obeznany. Ja też mam 256 MB RAM'u i gra mi sie zacina :( Teraz zbieram forse, żeby sobie dokupić drugie 256 (będe miała wtedy 512) i mam nadzieję, że gra będzie szybciej chodziła.

Doris 17.09.2005 16:06

Cytat:

hej mam pytanie
mój chrzestny mieszkający w "Wielkiej Brytani"kupil mi "the sims 2 nocne życie"
ale po angielsku
gra ma niedlugo dojśc pocztą a ja się martwie
bo "the sims 2" i "the sims 2 na studiach " mam po polsku
i nie wiem czy nocne życie będzie działac
jezeli tak to czy mozna jakoś spolszczyc gre
prosz pomozcie
Napewno ci pójdzi jesli twój komp oczywiscie spełnia wymagania gry,przykładem jest to że kiedys wujek zainstalował mi The Sims po angielsku,po zakupieniu polskiego dodatku,gra dalej szła mi po angielsku,to zalezy tylko od(tak mi sie wydaję)od wersji jezykowej gry podstawowej,czyli w tym przypadku "The Sims 2"
Pozdrowinka :)
Pap :D

T-m 17.09.2005 16:31

Spolszczyc nie mozna, ale podczas instalacji mozesz zerknac na jezyk instalacji i powinien byc tam jezyk polski, a co za tym idzie powinnienes miec go rownoczesie w grze.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:18.