![]() |
hej mam pytanie
mój chrzestny mieszkający w "Wielkiej Brytani"kupil mi "the sims 2 nocne życie" ale po angielsku gra ma niedlugo dojśc pocztą a ja się martwie bo "the sims 2" i "the sims 2 na studiach " mam po polsku i nie wiem czy nocne życie będzie działac jezeli tak to czy mozna jakoś spolszczyc gre prosz pomozcie |
Mam pytanko. Jeszcze nie mam NŻ (i długo nie bede mieć :( ) ale czy jak je zainstaluje to jest jakaś szansa że moje rodzinki itp. zostaną zachowane czy sie wykasują?? Jezeli tak to jak temu zapobiec?? Z góry THX za odpowiedzi :*
PS. Nie pmiętam jak to było w NS :P |
Cytat:
najłatwiej skopiować foldery "Downloads" i "Neighborhoods" |
Czy da się jakoś przyspieszyć działanie gry? Ciągle mi się przycina to obraz, to dźwięk, to się ładuje bardzo długo. Na czas gry zamykam wszystkie antywirusy itp. Co z tym zrobić? Czy wystarczy zmiana ustawień Windowsa? Czy trzeba coś wymienić?
Parametry: Windows XP Pentium 4 2,4GHz 256MB RAM 4,71GB wolnego miejsca na partycji C (gdzie jest system) i 14,2 na D (gdzie są simy) CD-ROM 52x ATi Radeon 9200 128MB DirectX 9.0c |
Halo moze mi ktoś pomóc!! Błagam was!! =(=(
|
Kubeczek być może masz za mało RAM'u, reszta wygląda OK :)
|
A można coś przestawić w Windowsie, żeby sprawniej działało? Czy konieczny jest zakup RAM'u?
|
Na Windowsie się nie znam, tu musiałby ci odpowiedzieć ktoś obeznany. Ja też mam 256 MB RAM'u i gra mi sie zacina :( Teraz zbieram forse, żeby sobie dokupić drugie 256 (będe miała wtedy 512) i mam nadzieję, że gra będzie szybciej chodziła.
|
Cytat:
Pozdrowinka :) Pap :D |
Spolszczyc nie mozna, ale podczas instalacji mozesz zerknac na jezyk instalacji i powinien byc tam jezyk polski, a co za tym idzie powinnienes miec go rownoczesie w grze.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:18. |