![]() |
Ja mam simke wampirkę i ona sie nazywa Nefretete. Zrobiłam tak:
1. Nefretete była w nocy w kasynie i bodajże o godzinie 2:00 w nocy pojwił się inny wampir. 2. Poznałam ich ze sob±. 3. Wprowadziłam do Nefretete inn± simkę. 4. W nocy zaprosiłam tego poznanego wampira. 5. I t± drug± simk±: Rozali± nakłoniłam go zeby uk±sił Nefretete i stała sie wampirzyc±. Wampirzyca jest super. ¦pi w trumnie, może się w nietoperza zamieniać i wogóle jest bajer. A czy kto¶ wie co tzreba zrobić zeby uk±sić innego sima. Bo jak chciałam uk±sic Rozalie to nie było takiej opcji :( |
Hej a u mnie ten kod na zrobienie sima wampirem nie dziala! podajcie wszystkie SZCZEGOLOWE rzeczy aby zamienic go w wampira! plissss!
|
A co wła¶ciwie robi± te wampiry???
No czy np: mog± wyssać krew??? Albo co¶? Albo np: jak Twój sim jest wampirem to co się dzieje jak wschodzi słońce??? :> |
Cytat:
|
W dzień w ogóle im spada nastrój, aż do czerwono¶ci... i wtedy tak jakby wyparowuj±.
|
Cytat:
|
A ja zrobilem tak
1.pojechalem facetem do klubu Mrooooczna krypta :D 2.zapoznalem sie z Laura Hrabina Mroz 3.Pozniej ona sie we mnie zakochala. 4.nie chciala mnie ukasic. 5.to ja poprosilem o oswiadzyny i malzenstwo. 6.wprowadzila sie i wtedy nia ukasilem mojego i sa wampirami. H he wampirze malzenstwo. |
Eeech... jeszcze nie spotkałam wampira mimo że długo grałam! Najczę¶ciej w kręgielni, tak? :>
|
u mnie najczę¶cniej pojawiaj± się w 'mrocznej krypcie'
|
ja spotykam wampa zawsze w FM
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:43. |