![]() |
nOoOo super macie historyjki i bujna wyobraznie brawo! :) ale to raczej nie jest temat do opowiadan i to na dodatek z myslonych ;)
|
no tak , ja sie zgadzam z poziomką ale zaczeła super simka z tymi zombies z krwawiącymi oczami (ona chyba naprawde myslala ze ktos w to uwierzy :lol: ) a ja... po prostu nie moglam sie powstrzymac :P
|
Mi tez nigdy sie to nie zdazylo.Mialam tylko opcje spiewaj,piecz costam i opowiedz
o duchach,ale nigdy do mnie duch nie przyszedl jak bylam przy ognisku. <_< Wiecie co,nigdy jeszcze o tym nie slyszalam.Dziwne :huh: |
Cytat:
|
:lol: A coo nie? :lol: Też chce...w końcu też mi sie chyba coś należy :lol: Te opowiastki o tych zombiakach odcinających głowy mnie rozwalają :lol:
|
Odcinają głowy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale najlepsze było go, go power rangers! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Albo Elvis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A czy jest na jakiejś stronie skin elvisa?
|
U Ćwirów duchy są codziennie...(Przynajmniej u mnie) :ph34r: :ph34r: :ph34r: ------------- Cytat:
|