![]() |
Ta łamigłówka cmentarna jest prosta jak drut :D . Ja naj bardziej lubie szukanie przedmiotów :) ,a nienawidze tych chmur :angry:
|
tych chmur to chyba każdy nie lubi.Ale są i również i fajne zadania a najgorsze w tych chmurkach to to że traci się mnustwo energi.
|
łamigłówka jest fajna ;PPP podoba mi siem
|
A ja lubię te chmury :) . Ale najgorsza dla mnie to ta łamigłówka :angry: , a najprostrze to dostarczenie komuś jakiegoś przedmiotu :D .
Pozdrawiam |
Właśnie powinniśmy sobie wybierać dany składniuk tak jak np. kupujemy ubrania w simsach albo sie przebieramy !
|
według mnie!!!!! :ph34r: Najfajniejsze zadanie to jak sprzedawcy dają ci składnik i mówią dostarcz to ........ mam nadzieje że nie weżmiesz tego dla siebie i ja wtedy trach zabieram!!! Głupie są grzybki z tymi co biegają i teleportują się tylko wika nie oszukuje
|
Ja najbardziej lubię cmentarną łamigłówkę a nie lubie grzybków !
w cmentarną łamigłówke się gra tak : to jest gra logiczna jest tam 9 pól (kamienie i grobki) są poukładane 3X3 a jak klikniesz w jededno pole to wrzystkie pola obok tego pola się zmieniają czyli wysuwają lub howają się grobki . to jest coś takiego : - - to grobek - to kamień ____ |-| |-| ------ | |-| | ale kombinuje ------ | |-| | ''''''''' jak klikniesz w prawy dolny rug zmieni się na coś takiego : ____ |-| |-| ------ | |-|-| ------ | | |-| ''''''''' jak teraz klikniesz w lewy dolny rug będzie coś takiego : ____ |-| |-| ------ |-|-|-| ------ |-|-|-| ''''''''' no i w tym przyradku mamy 8 grobków na 9 możliwych :P trzeba dalej kombinować :P :P :P |
Rany, tyle tu tych kresek ze trudno sie polapac :P
|
Nie lubię muchomorków, a wszystkie inne zadania lubie, a najbardziej lubie... ...chyba... ...uszczęśliwienie kogoś albo dostarczenie składnika, tylko szkoda, że nigdy nie ma do dostarczenia diamentowego pyłu :(
|
Ja nie lubie chmurek i muchomorow tez... Najlepiej jest dostarczyc jakis kladnik albo kogos rozweselic :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:37. |