![]() |
Głupia baba
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nodesha nie wiem jak tej babie nie można się dać, skoro ona sama decyduje kiedy ma kogoś zbesztać;). Przypełza w pewnym momencie i daje torbą w papę. No, a potem, jak powiedziałaś, simowie ryczą przez nią.
Pumcia już nie pamiętam, ale skądś z modthesims2.com... |
po prostu będe ingnorowała ją czyli kiedy będe widziala ze chce mnie "zbesztać"
będe kasowala jej polecenia, chyba rozumiesz ;) |
Nom, rozumiem, ale ten babsztyl jest tak natrętny, że aż Ci ręka uschnie od klikania... Z resztą wiem to najlepiej :(
|
Hmm niewiem czemu masz taki problem mój Sim zaprosił na randkę Simke i całowali się na przedmieściu przy tej starej wiedźmie a ona nic :P
Nawet na nich nie nakrzyczała . |
Może masz jakiś błąd w grze, albo po prostu zwyczajny fart... Bo ja dla odmiany miałam taki błąd, że, jak mówiłam nie raz, baba zadomowiła mi się na parceli i za chiny iść nie chciała... No cóż, następnym razem pokombinuję w SimPE, a niezłe rzeczy tam można zdziałać, jeśli dobrze go skumałam;P
|
Niom
No naprawde baba jest wkurzająca alke do domu mi nie przychodzi (naszczęście) !
|
Mam dość tego babsztyla!!! Moja simka ma jej dość... Chciałam aby zaprzyjażniła się z jej babcią i udało się. Pani zadecka przychodziła do niej na kawkę... :P Po śmierci pani Marysii Zadecka przychodzi i ciągle beszta moją simke lub chodzi za nią krok w krok.
Ps. Zauważyliście że Pani Zadecka bardzo lubi alkohol? Gdzie ją widze to przy barze albo kogoś beszta. Szkoda że simy nie mogą się upić bo panna Zadecka była by atrakcją wieczoru. :D Ps.2 Jak mieć torebkę którą ma pani Zadecka??? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:20. |