![]() |
Z The Sims 2 to KŁAMSTWO bo the sims 2 jeszcze nie ma w polsce a co dopiero na jakichś stronkach!!!!!!!!!!!
|
taak..Ja tez Ci wierze ale naprawdę chciałabym jak chyba cala reszta (co widac ,slychac ale nie czuc :P :lol:) jakiś DOWODÓW ...
|
No właśnie Rybka2 daj nam jakiś dowód. I powiedz za jakie zadanie dostałaś te kły wampira.
|
wszyscy chca dowodow jezeli nie dasz strony lub cos wymislisz ze cos tam ci nie dziala to ci na 100 procent nie wierze a i cegla i jablko to nie skladniki
|
KŁAMSTWO EWIDENTNE I NIEODWOŁALNE- jakbym był adminem- ban tygodniowy.
|
No dobra - poddał sie - już w ogóle nie pisze. Kłamstwo na 100%. Gdybym ja była Adminem - byłambym bezlistosna - ban miesiąc...
|
No ludzie jak tak mozna.....TS2 nawet w Angli nie wyszlo i w USA....Klamstwo
A co do kiel mowiles ze wymieniles sie z wampirzyca wika a ona na wymiane daje CZOSNEK!!!! I tu Cie mam.....Klamstwo!!!!!!!!!!!!!! |
Może jeszcze poczekamy? Może jeszcze będzie chciał przemówić? Zobaczymy co ma na swoją obronę :lol: Jednak nie możemy go osądzać musimy poczekać i zobaczyć co się zdarzy jak nie to tu Moderator zadziała. Ryba przesadził. Mógłby chociaż się przyznać, że to kłamstwo. Nati12 się przyznała jak większość okłamała i zrobiła dobrze, że się przyznała. Jeśli Ryba kłamiesz przyznaj sie - jeśli nie kłamiesz daj nam dowody, że taki składnik istnieje. ;) Lepiej się przyznać niż ciągnąć to kłamstwo :P
|
Ela ale Rybka2 nie pisała że się wymieniła z Wampirzycą Wiką tylko że dostała za zadanie które u niej wykonała.
|
Ja sądze, że ryba 2 nas podpuszcza. ( tak samo było w o ts2 kiedy oświadcztła nam, że je ma bo ściągnęła z jakiejś strony ) ^_^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:54. |