![]() |
Super odlotowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! A jak wklejasz te foty????????? Bo ja niezabardzo wiem... :O Dawaj kolejne odcinki bo pragnę ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
|
Dzięki za komentarze :D Następny odcinek dopiero robię, ale jak już zaczęłam to powinno pójść w miarę szybko ;) Sławko, najpierw wysyłam na imageshack, a potem kopiuję adres obrazka, w poście klikam na "wstaw obrazek" i wklejam. No i "ok" i gotowe ;P Wiem, nie umiem tłumaczyć :P
|
Czekamy Polciu :) Ostatni odcinek mnie najbardziej zaciekawił :P Mam pewne podejrzenia co do bohaterów ;p ale nie chcę ich zadardzać ;)
|
;d
<+>Mi sie przyjemnie czyta jak narazie;>.....
Chociaż zgadzam sie ze wiekszosc fotostorow ktore robia niektore osoby sa o BOGACZACH:) $$$$$$ <->Szkoda zdjęcia troszke marne i tu by był minus;( ale KIT!!! :P jak narazie jeszcze cos widac na tych fotach;D pozdro :* Ps.czekam na następny odcinek!~!~!~!~!~~~~~`...!!!!!!!!! :D :D :D :D :D ;) :P |
xD
hmmmm ale reszta zdjęć juz na tym obozie jest dosyć wyraźna;)
|
Super odcinek ciekawe co będzie dalej niecierpliwie czekam na następny odcinek fs.
|
Wreszcie się doczekałam : P Fajny odcinek. Ciekawe, co trener chciał jej powiedzieć... ; ) Błędów nie zauważyłam, bardzo mi się podoba. Zdjęcia też bardzo dobrej jakości i wielkości. Ogółem 10/10 : D
|
Nooo Polciu odcinek jest po prostu ( jak każdy) SUPER!!!
Twoje FS jest coraz bardziej ciekawe przez to,że coraz bardziej się rozkręca. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek i mam nadzieję, że nie będziemy musieli czekać na niego długo. (Ciekawe co się stanie z Florą :) ) |
Fajne Fs! Ja nie widzialam specjalnych błędów. Daję10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:23. |