![]() |
Całkiem neizłe FS. Jedcyne co mnie wpienia, to fakt, że wszyscy robią teraz komisky. Chcoiaż w sumie czyta je się lepiej. Fabułą jest dośc nieciekawa, a simka ma brzydkie brwi, ale da się ścierpieć. Chętnie poczytam dalej.
|
:d Bosko !!
Po pierwsze masz super nick lubie korna
:D a po drugie masz takie ladne zdjecia :) a ta simka piekna po malutkioej przemianie jeszcze piekiejsze A na co jest chora mamusia grypa ? :| :) :P |
Wow!!! Zarąbist komiks! Tylko nie wyświetlają mi się te obrazki umieszczone za pomocą linków. czekam na następny odcinek (mam nadzieję, że takowy będzie).
|
Ładne zdjęcia, tylko czasem za mała czcionka.
No i to utrudnienie z odtwieraniem obrazków trochę pogorszyło fotostory. Fabuła jak dla mnie nie jest za bardzo ciekawa,. ale mam nadzieje, ze sie to zmieni w nastepnych odcinkach. |
fotostroy mnie berdzo podoba ale ty gdzie jesteś!! Widac .:korn:. nie chce kontynuwac FS. szkoda :1smutny: :1smutny:
edit: Małoprawdopodobnie ze .:korn:. uciekła od nas, bo nigdy nie odwiezała na forumie juz od 2 miechy.:( Pamietaj wszystkie czekamy na ciebie i kontynuwac FS!!! :1smutny: |
Hej, cos długo nie widać nowego odcinka...
A szkoda. Może korn to czyta? Jeśli to czytasz, to powiem ci że masz świetne fs... Co prawda na początku niezbyt mi się podobało, ale zmieniłam zdanie :P |
Bardzo fajne fs. Podoba mi się. Ładne zdjęcia nie widać błędów...Gładko się czyta.Szkoda tylko że tak długo czekamy na odc 3 :(
|
Bardzo mi się podoba. Ale nieco rozmazane są ubrania na zdjęciach i te fotki z sesji dziwnie wyglądały xD Troszkę niewygodne było to klikanie na niezamieszczone na forum zdjęcia. Czekam na kolejny odcinek.
|
Mi się bardzo podoba i nie mogę się doczekać nowego odcinka... Oby autorka nie porzuciła tego FS, tak jak Delicate to zrobiła z "CuiteStyle"... Miejmy nadzieję ;)
Pozdrawiam i całuję Ineyasha :* |
Ludzie czy wy nie widzicie, że autorka porzuciła to fs kilka miesięcy temu?? Zobaczcie sobie kiedy była ostatnio aktywna na forum.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:06. |