![]() |
Cytat:
A mnie sim przyniósł 2 stanowiska dla DJ'a i wieżę. I to wszystko naraz!!!!! |
Ja dostalam :D te najdrozsza fontanne, to byl pierwszy i ostatni precez jaki dostalam od jakiego kolwiek sima reszta to same kwitatki i kartki xP
|
Ja jeszcze nigdy kartki nie dostałam od sima. Jak to jest??
|
Cytat:
Kartkę rózową, pachnącą gdy randka była DOBRA. Jedną różę w wazoniku (ze ślicznym wierszykiem, najlepszym jak dla mnie :wub: ) gdy randka była ŚWIETNA. Bukiet ślicznych czerwonych róż dostajesz gdy randka była RANDKĄ MARZEŃ czylią tą najlepszą. :) |
A mi sim przynosił co randkę rzeźbę :D A reszta to kwiatki i karteczki :)
|
mi zawsze przynoszą te bukiety, ale raz dostałam rzeźbę, taką niebieską za parę tysiaków:).
|
Mi przyniósł pana misiaka-
|
To u mnie w simsach mieszkam ja i moja dziewczyna.Ktoregos dnia zaprosilem moja dziewczyne na randke a nastepnego dnia dala mi bukiet roz z karteczka a w naszej skrzynce byl list z podziekowaniami od niej :).Kochanka mojego syna w simsach juz dala dwie fontany i rzezbe i pojawila sie chmurka i tam pisalo nasze randki sa wspaniale chce ci cos podarowac ta fotane ozdobna czy jakos tak.
|
ja raz dostałam jedną róże z liścikiem......nie ma tak....musze częściej na randki chodzić :P:P
|
A mojej simce przyniósł jacuzzi :) Fajne, co nie? Sama nie wiedziałam, że to możliwe :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:07. |