![]() |
Cytat:
|
A ja podobnie - zawsze najpierw oglądam fryzury, makijaże, ubranka otp. Potem meble itd... A na końcu zajmuję się grą samą w sobie. :P A, jeszcze na samym początku czytam instrukcję i instaluję. :P
|
Cytat:
|
ja też czytałem instrukcje i będe vzytać i również przeczytam KŚG extra o tym dodatku
|
Informacja!
Dizisiaj z ciekawości poszłam z tatem zobaczyć jak stoją simsy w sklepie EMPiK ;)
Obejrzeliśmy i wzięłam reklame a tam na pierwszej stronie widniała okładka The sims 2 i The sims 2: Własny biznes i tekst: Cytat:
|
Cytat:
|
Ej, a czy procz zalozenia jakiejgos tam czegos (co sie rowna z byciem szefem) bedzie mozna byc sprzedawca u kogos? Tzn. ekspedientka czy cos w tym guscie? Bo wlasnie o tym nic nie ma... :(
|
Dowiemy się wszystkiego już za 2 tygodnie.
A co ja zrobię? Też zemdleję :). Potem wstanę i przejrzę instrukcję. Przez 5 godzin (jak zwykle) będę instalował i grać. A co do przesyłki za pobraniem w Merlinie: Na Studiach przyszło mi w sobotę po premierze. Jak zamówiłem Nocne Życie kurierem to przyszło w środę przed premierą. |
Cytat:
|
a co ja zrobię?
za tydzień pójdę do koleżanki :) a ona mi pożyczy... :D po 3 tyg. jej je zwrócę (bo będzie jeszcze chciała pograć) i po nastepnym tyg. simy są skazane na wieczne nieoddanie (chyba że mi się znudzą, tak jak było z NS ;) ) sama raczej ich nie kupię, bo prędzej komputer urodzę niż 80 zeta zaoszczędzę :D... taka już niestety jestem... ;) :kissing: Martencja |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:58. |