![]() |
Ale sie ubawilem, świetne!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: . Coraz bardziej mi sie podoba, już rozumiem o co w tym chodzi, bo teksty są jasne i przejrzyste:P. Drugi odcinek mi sie podobał, ale niektóre teksty były prymitywne np: "Ty śmieciu w kolorze sikowym!" Czy jakoś tak...Trzeci odcinek zdecydowanie najlepszy ze wszystkich, tak trzymaj!!!
|
No, no ;).. Coraz lepiej ! Chyba zmienie zdanie..Naprawdę bardzo starannie
wykonałes odcinek..Mam nadzieje ze następny bedzie jeszcze lepszy :) |
Po długim nie wchodzeniu do tego działu, nie czytaniu FS i nie komentowaniu, postanowiłam to zrobić. Padło na twoje FS.
Do zdjęc nic nie mam. Są wyraźne i widać dokładnie co się dzieje. Tekst błędów nie ma. Akcja jest trochę nudna, ale się poprawiasz. Ogólnie daję ci 8/10. |
TO jest Super :) Zaskakujące i hmm... oryginalne :) Chętnie poczytam następny odcinek.
|
haha trzeci odcinek super, poprawiasz sie!
tylko faktycznie, te teksty typu" ty smieciu w kolorze sikowym" są żenujące... |
takie dzikie to xD''' Heh, nawet może być, ale ten "stan cywilny" odrazu mi sie w oczy rzucił ^^' No, ale Tak jak powiedziała Shizolka (nie chce mi sie tak pisac, jak masz napisane ^^') to faktycznie takie teksty sa żałosne =='
|
Wiesz, to jest bez sensu, i jest trochę błędów. Ale mi się podoba. Treść, no cóż... Gdybyś był starszy to bym wymordowała, a tak to jesteś na plus ;)
|
heh...świetne! świetne, świetne, świetne!
I trochę (może nieświadomie) ukazuje okrutność i zakłamanie tego świata (scena z kasjerką w totku). Żal mi tego staruszka.... |
Niesądziłam że będe czekac na kolejne odcinki mówiąc szczerze przeciętnego komiksu no i baaaaaardzo krótkiego ale urywasz w dobrych miejscach.... :) poczekam do 4 odc
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:04. |