![]() |
Okna
Domek mi sie b.podoba a najbardziej te okna możeesz mi powiedziec skad je sciagnelas zalezy mi bardzo :(
|
Niewiem co powiedzieć, poprostu PIĘKNIE!!! 10/10
|
skad masz te wielkie okna???????
|
O co te krzyki? Okna są z modthesims2.com chyba :P
Nie pamiętam już, ściagałam je jakieś 1,5 roku temu. Macie linka do ściągania domku: http://rapidshare.de/files/26295346/...47_ci.rar.html |
Jejciu!!! Jaki śliczny domek!!:smirk: Bardzo podobają mi się takie domki!! :D
Daję....... 1000000000000000000000000/10 :P |
Super domek dlaczego ja tak nie potrafię :( A usuniesz podjazd i samochód? Mam tylko WB NŻ niestety nie posiadam, a chciałam ściągnąć :) Ale domek picuś glancuś taki nowoczesny! 9/10
|
Ok, sciagnełam. tylko teraz- gdzie go rozpakować? Rozpakowałam w downloads ale sie nie pojawil wgrze, chociaz pojawiły sie dodatki. Potem rozpakowalam go w katalogu Lots ale tez sie nie pojawil w grze. To gdzie go w końcu dać?
|
Mróweczka a masz wszystkie dodatki (NS NŻ WB ) bo ja mam wszystkie i moze Tobie któregoś brakuje? A jak rozpakowujesz domek to on się sam instaluje do odpowiedniego katalogu. Trzeba po prostu kliknąć 2 razy na ikonkę rozpakowanego domku i on się wtedy zainstaluje.
|
Bardzo ładny. Dom jakby wyciągnięty z Płd. Kalifornii. ;) 9.5/10 bo troche za dużo drewna.
|
mam te dodatki które wymienilas. Cos musialam zrobic nie tak :-) :-(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:46. |