TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kto jeszcze gra w The Sims1 i dlaczego? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=29321)

Ania_13 31.08.2006 18:48

Och błagam. Dwójka jest lepsza, fajniejsza, dopracowana i nie ma w sobie tej surowości co miał TS1. Jakiś czas temu grałam w TS1 bez żadnych dodatków i tak szczerze to mnie zdziwiło, że ja w to grałam kiedykolwiek.

Z drugiej strony dwójka to typowy czyściciel kieszeni, zrobiony tylko po to by wyciągnąć z nas jak najwięcej kasy. Ja pamiętam tą jedyneczkę, ech nikt o niej nie słyszał, ale pojawiła się taka i podbiła nasze serca <łza w oku> potem były już tylko coraz lepsze dodatki. Pamiętam to przyklejanie nosa do szyby Empiku! Unikalnością i dodatkami bije dwójke na głowe hehe. Ale jednak to ją wole, lepsze wszystko, a dodatki powoli się ukażą i tak już powoli jest ich coraz więcej.

ArcticViolet 02.09.2006 13:07

oczywiście jakość komputera nie pozwala na sims 2 i miejsca na dysku baaaaardzo mało. ale ja i tak wolę jedynkę. i fotostory robione w jedynce są lepsze, bo rzadsze... ;D

Anulka13 02.09.2006 14:43

Mogą tez nie mieć pieniedzy na The sims 2 dlatego!! :con: jA TEŻ LUBIE tHE SIMS 1 ALE JAK WGRYWAM WSZYSTKIE DODATKI TO MUSZE USUWAĆ ;( NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE ;(

wildthing 03.09.2006 10:42

buahaha *,*
zrobiłam transomgrifierem czerwony garnek do the sims 1 *____*
transmogrifier górą *,,,*

Konik 11.09.2006 13:08

Dwójka i dwójka.Ach,czy wszyscy zapominaja juz o jedynce?
Na szczęście czytając ten temat zauwazyłem,że jednak tak nie jest.
Ja też wolę jedynkę.Ten klimat,ta muzyka,i to...coś.
Jedynka górą!

Kadia 14.09.2006 21:22

Wiesz, koniku, ja twierdzę dokładnie to samo. Simsy jedynka były takie jakieś bardziej z poczuciem humoru, np. Starówka, pani Urokiczar i jej Luna :) I ta muzyczka. Taaaa....

Słodka_mandarynka 21.09.2006 10:24

Gram bo ma coś co mnie wciąga i dlatego gram ;P

Kadia 21.09.2006 12:53

No ja to samo :) Tego co jest w The Sims nie ma w The Sims 2...niestety :P

berry 21.09.2006 13:42

wlasnie

ja wlasnie tez to zauwazylam w jedynce jest tak zwane to cos a w dwojce jakos dziwnie tego nie ma mam i to i to ale nie mam zadnych dodatkow ale i tak mozna bardzo latwo zauwazyc ze dwojka sie o wiele szybciej nudzi a juz niedlugo bede miala wszystkie dodatki do jedynki wiec fajnie bedzie i jeden do dwojki a na gwiazdke do dwojki tez dodatki dostane

Kadia 21.09.2006 20:00

Bo The Sims 2 jest juz powtórzeniem... Niby lepsze, bo grafika 3D, można mieć wielopokoleniową rodzinę, ale nawet takie udogodnienia nic nie dadzą :con: A przecież te sztwyne ludziki są takie czarujące w pierwszej części :wub: Jak można ich nie kochać :) Szczególnie gdy simki wciąż powtarzają "komans nana" i "oo, lanlansa!" a dzieci tak fajnie gwiżdżą :) Nie, tego nawet taka świetna gra jak The Sims 2 nie zastąpi B)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:07.