![]() |
Caesar 3: Kliknij prawym klawiszem myszy. Teraz naciśnij ALT + K, aby zaktywizować cheat-mode. Od tej pory podczas gry możesz bez żadnych ograniczeń używać poniższych kodów:
ALT + V – zwycięstwo!! ALT + C – dodatkowa kasa GOTHIC II: W oknie charakteru wpisz wyraz \"smarvins\". Następnie otwórz konsolę [F2]. Teraz wpisz kod: \"cheats god\" – God Mod \"toggle frame\" – pokazuje FPS i TRS \"cheat full\" – pełne leczenie \"attributes\" – otwiera okno do zmiany możliwości postaci: 0 – chwilowy wzrost energii życiowej 1 – maksymalna energia życiowa 2 – chwilowy wzrost many 3 – maksymalny poziom many 4 – siła 5 – wiara \"protection\" – pełna ochrona 1 – ochrona przed broniami 3 – ochrona przed ogniem 4 – ochrona przed magią 6 – ochrona przed pociskami \"insert gold\" – skórzany plecak z 1000 złota i 100 punktami doświadczenia \"more snapper\" – pojawia się Snapper \"troll\" – pojawia się Troll \"warg\" – pojawia się Warg \"sheep\" – pojawia się owca \"draconain\" – pojawia się Echsenmensch\'a \"icegolem\" – pojawia się lodowy golem \"firegolem\" – pojawia się ognisty golem \"stonegolem\" – pojawia się kamienny golem \"more scavenger\" – pojawia się Scavenger \"wolf\" – pojawia się wilk \"blackwolf\" – pojawia się czarny wilk Aby zmienić stopień brutalności gry edytuj plik gothic2.infi w katalogu Gothic2 i zmień \"bloodDetail=2\" na \"bloodDetail=3\". Capitalism 2: Podczas gry przytrzymaj klawisz SHIFT i wpisz 6789 aby włączyć cheat mode. Jeżeli zrobiłeś to dobrze zobaczysz wiadomość. Następnie możesz wcisnąć klawisze: ALT+C – 10,000,000 dodatkowej kasy Zeus: Pan Olimpu: Naciśnij: Ctrl+Alt+C i wpisz: Delian Treasury - 1000 Kasy Ambrosia - Wygrałeś! Fireballs from Heaven - piorun Bowvine and Arrows - Wieże zamiast szczałami szczelają krowami Cheese Puff - robotnicy mleczarni noszą zbroje z sera. Soundfrags - ??? Pizza Connection 2: Sposób na kasę: Podnieś ceny na 99$ i 500%. Wtedy za jedną pizze płacą Ci 10000. Jak już sobie nazbierasz kasy, to możesz pozwolić sobie na bardzo niskie ceny (np. 5$ i 100%) i tak w kółko. (jak się ma ceny na max, to najlepiej wyłączyć reklamowanie się... włączyć po zmniejszeniu cen) F10 wygrywasz misję F9 - dostajesz 100000$ pozdro Kama |
DCzy ktoś do H...y zna kody do Gorasul dziedzictwo Smoka??
|
JA CHCE KODY DO GORASUL JAK KTOŚ MA TO NIECH DA :( :( :(
|
|
A chciałby ktoś kody do gry JazzJackrabbit2?To napisałam w przyklejonych,w temacie JazzJackrabit2.
|
Kama 2002 przykro mi ale to nie te kody :( wiem ino jak wejść w okno tekstowe
Alt + c i w tym oknie trzeba wpisać kod podobnie jak w faraonie :( nadal prosze o kody do Cesar 3 :) |
Cytat:
|
Wogóle to jakos ostatnio nie lubie grać z kodami. :P
Ale nie zaszkodziłyby jakieś do gry Singles, jeśli takie są... :P A nie wiem czy były w temacie powyżej, nie kce mi sie tego wałkować. :> |
Nie było chyba ;)
Oto to, co znalazłam dla gry The Singles: Flirt Up Your Life: Uwaga: Prezentowane poniżej cheaty oraz tricki nie koniecznie muszą działać z posiadanym przez Was egzemplarzem gry. Spowodowane jest to tym, iż działają one na ogół z pewną konkretną wersją gry i po zainstalowaniu uaktualnienia lub w przypadku innej wersji językowej mogą (chociaż wcale nie muszą) przestać działać lub co gorsza działać w sposób błędny. Szczególną uwagę należy zachować w przypadku modyfikacji, trainerów, itp. nie tworzonych przez twórców gry. Możliwość błędnego działania a nawet uszkodzenia gry i tym samym konieczność przeinstalowania na nowo gry jest w tym przypadku szczególnie wysoka. W katalogu w którym zainstalowana została gra odszukaj plik game.cfg (znajdziesz go w podkatalogu /config/) i otwórz go za pomocą dowolnego edytora tekstowego, np. notepada. Znajdź ciąg znaków money i zmień przypisaną mu liczbę na 999999999. W ten oto sposób załatwiłeś sobie niemal nieograniczone fundusze :) pozdro :D |
W trakcie pisania kodu trzymaj wciśnięty klawisz CTRL.
pesos ? dodatkowe $20,000 contento ? podnosi szczęście o 10 rapido ? szybciej buduje Kody do[SIZE=14]Tropico |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:50. |