![]() |
Odp: blizniaki lub trojaczki!!!
Cytat:
|
Ja miałam bliźniaki. zrobiłam to tak. wziełam postaraj się o dziecko i drugi raz postaraj sie o dziecko i mi sie urodziły
|
Gdy moja simka jest w ciąży to wystarczy, że zje Zupę Na Pocieszenie Babuni (dochodzi chyba w CW) i zawsze rodzi bliźniaki. Można też w drugiej aspiracji wybrać "superpłodność" i też będą się rodziły bliźnięta. A na trojaczki lub czworaczki jest hack:
http://linna.modthesims2.com/download.php?t=48279 PS. U mnie hack działa;) |
Muszę chyba ściągnąć ten hack. Tylko ciekawe czy będzie działał... :)
|
Moja simka wczoraj urodziła bliźniaki: Dziewczynka i Chłopiec, bez kodów! Pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Cały czas jadłam Spaghetti albo płatki :D
|
Cytat:
A trzeba się rejestrować??? A i jak go ściągnąć??? (Nie jestem dobra w angliku) |
Cytat:
Poszukaj w dziale 'Poradniki' poradnika jak zajerestrowac sie na ModTheSims ;) Zjedz na dól i kliknij pasek 'Download' i kliknij na nazwe pliku (podkreslone). P.S. Mam tam Nick Alisha161 ;) |
A czy bliźniaki są jednojajowe, czy są niepodobne do siebie?
|
mi tam sie rodzi zawsze 1 dziecko no 1 miałem wyjątek że 2 chłopców mi sie urodziło :?
kavala nie pochwalam twojego postu najpierw pomyśl co piszesz a potem daj wyślij ... |
Cytat:
Kavala, nie są jednojajowe - z tego co zaobserwowałam z reguły są podobne, ale podobne jak brat do siostry (lub brat do brata, lub siostra do siostry XD), a nie jak dwie krople wody. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:50. |