![]() |
?
Mam 13 lat, ale nie myślę o takich rzeczach jak gwałt. Napewno nie chciałabym tego rozpowszechniać. Ja na fotostory wymysliłam inny temat. Może nie przyjciąga tłumów, ale to nic. Ważne, że lubie je pisać. Nie rozpowszechniam jakiś
zbocoznych poglądów i wogóle. Nie rozumiem jak to się może podobać? Chyba tylko jakimś zboczuchom. |
Cytat:
Mi się podoba, jest napewno inne, a nie tak jak połowa "pamiętnik", który kończy się przedstawieniem postaci. Oba FS mi się podobają: I "Pożądanie za wszelką cenę" i "Życie między dzielnicami Hoolywoodu" są bardzo fajne :* Gratuluję wam pomysłu i czekam na kolejne odcinki :) |
super mocne i wciągające
podoba mi się, właśnie dlatego że jest normalnie życiowe bardzo dobre teksty a tekst do Langerakowej że zachowuje się jak niemowlę powalił mnie na podłogę właśnie też pisze fotostory i mamy chyba podobny styl, może czytamy takie same książki hhe na pewno nie szkolne lekturki :laugh: super pokazujesz naiwność Marysi i ten tekst Marysi do męża „przecież to krew twoja” – niezłe a i dodam że nieźle Lili wymiękała u Czarnego Ziomala troszeczkę się rozczarowałam, przyznam szczerze że jak Andżi zobaczyła ulubioną stonkę siostry to myślałam, że postanowi jej szukać na własną rękę, przebierając się za nią, co nie byłoby trudne w końcu bliźniaczki „... Tatuaże praktycznie poznikały,.....”--- a co z henny były ? super fajne fotostory, jedne z lepszych jakie czytałam teksty to mnie pokładają na dywan, :laugh: dobrze że wypróżniłam pęcherz bo normalnie bym się zmoczyła :laugh: masz ode mnie 100/10 za te dialogi, które mózg mi wywracają i powodują jeszcze większe zakręcanie się zwojów to masz jeszcze jedną zafascynowaną czytelniczkę, jak w banku :tu: dodam, że czyta ten kto chce, a pisanie jakiegokolwiek fotostroy na jakikolwiek temat, to czysta literatura a nie poradnik o rozpowszechnianiu poglądów bzdura, komuś nie pasi to nie czyta, wolność wyboru |
Zgadzam się z poprzedniczką, FS jest bardzo oryginalne, już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka :D Mnie również możesz zaliczyć do wiernych czytelniczek ;D
Pozdrawiam xD |
Więc tak (nigdy nie zaczynaj zdania od "więc";D).
Mały błąd - Andżelika mówi do matki (w 1 odcinku) "Lepiej powiedz kiedy do nas przyjdzie pani Kasandra." Potem Marysia idzie DO Kasandry :P Ale to mały kruczek. Aleksander to BRAT Kasandry, a nie syn :P ale OK, w końcu mogłaś to zmienić. Faktem jednak pozostaje, że to trochę razi ;p :) No i jeszcze coś: - Ale tu nie ma łóżek… - Za to jest podłoga, Suczko. Ciebie też to czeka, jak dorośniesz… - Aaa… Czy zdarzyło się już, że któraś z dziewczyn zaszła w ciążę? Nagle Zosia zakryła rękoma twarz i rozpłakała się. - Zosiu? – spytała Lila - Tak, ja byłam w ciąży z Cnotkiem. Ale zmusił mnie, by ją usunąć. - Bo każda z was musi usunąć ciążę, jeśli wpadnie. – odezwał się Cnotka - Dziś robimy z tobą trójkąta, Suczko. Najpierw Czarny Ziom mówi, że Lilianę to czeka KIEDY DOROŚNIE, a parę minut potem mówi, że zrobią to dziś... w parę minut zdążyła dorosnąć? ;> ;) ********** Poza tym, FotoStory całkiem fajne, tylko ciut mi przeszkadzają te przekleństwa... ;) |
Super, but...
Fotostory jest super extra bombowe. Tak! Ale zawsze jest jakieś ale jakieś but (czy jak to się pisze chodzi mi o "ale" po ang., ale mniejsza z tym) wjednym ze zdjęć gdy Marysia wraca do domu jeden z domkow jest rozmazany jakby pokryty cenzurą.
A teraz moja za: -Ładne zdjęcia -Ciekawa fabuła -Fajnie że ktoś zrobił fotostory o mieszkańcach Miłowa + -Podoba mi się jak piszesz Ogólnie jest super i będe śledzić każdy odcinek :D |
Odp: ~Pożądanie za wszelką cenę~
Cóż, fotki nie są najlepszej jakości, ale to wyrobi się z czasem (wiem z własnego doświadczenia ;)).
Ogólnie fotostory mi się bardzo podoba, czekam na następny odcinek ;) |
Z Tego co wiem, to Kasandra jest siostra Aleksandra, a nie jego matka :P FS nawet fajne, wkurza mnie ten Danielek :P 6/10 :)
|
Pisz Odcinek bo się nie doczekam!!!!!!!!!!!!!!!! |
Zgadzam się! pisz odcinek. To fotostory jest normalnie jak dla doroslych,:) ale jednak dostępne :D (dla wszystkich)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:38. |