TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Usługi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37262)

IgaAnne 12.10.2007 15:53

Odp: Usługi

Cytat:

Napisał lidia
A z czego tu się śmiać?????? :gu: To Ładny serialik ale nie jest śmieszny...
Jest ciekawy i tyle... Nie czuję tu fragmętów komedjowych :no:
Ale na ocenę to nie wpłnie... Moja ocena to: 9/10 :D

W pierwszych odcinkach jest komediowo ^^

Emallie 14.10.2007 17:38

to suuuuuuuuuuper epizod a raczej wszystkie . Masz świetne pomysły, troche sie wystraszyłam gdy było do całe zabicie....... mam nadzieje ze bedziesz szybko stawiał bo nie moge sie juz doczekać 7 odc!!! mam nadzieje ze to nie koniec..... ;p

Myrtle 14.10.2007 17:50

VideoStory jest naprawdę s-u-p-e-r!Oglądam od samego początku i jestem pod wrażeniem.Orginalny pomysł,wspaniałę wykonanie.Jednym słowem:10/10!
Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.Pozdrawiam,Myrtle

dzikaoliwka 19.10.2007 15:34

kiedy następny odcinek?

klaudiasim 04.11.2007 16:24

Serial jest super. Oglądam go po 10 razy. Ocena 10/10

Nata 04.11.2007 16:59

Fajny serial. Daję 9.5/10

babyborn96 08.11.2007 08:06

No normalka najlepsze video-story jakie widziałam :D extra extra extra a nie to co jakieś zamrożone irysy :con: albo wybacz mi mamo czy coś w tym sylu :laugh: buahaha :shy: najlepszy jest ten.
PROSZE DAJ NASTĘPNĄ CZĘŚĆ I ODCINEK TO JEST SUPROWE :D :D :D

Juziol 13.11.2007 15:54

Marcinprod - po co streszczasz te odcinki? Przecież wystarczy je obejrzeć. Po za tym, szczegółowe streszczenie jest na moim blogu. Jeżeli jednak tak bardzo chcesz, to proszę - zrób to w jednym poście: zedytuj pierwszy i po kłopocie. O ile pamiętam, tego w regulaminie się zabrania, a więc lepiej to poprawić.

Przy okzaji, gratuluję Naomi rangi Dziecka Słońca, którą dzielnie sobie wywalczyła. "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - ona się nie poddała, a gdy skończyła, to na laurach. Brawo za odwagę i upór. Jestem z Tobą.

Chcę także odpowiedzieć na Wasze jakże liczne pytania: "kiedy następny odcinek?", otóż NIEWIEM, to zależy od chęci. Nie chcę składać frazesów, ale jak się zabiorę w piątek to skończę w przeciągu dwóch tygodni. Kwestia podejścia i rozpoczęcia prac. Potem jak nałóg, pociągnę, to nie poprzestanę na finiszu. Nie pytajcie więcej o to. Błagam.

Odnośnie afery w stosunku do słynnej 15-stki, takie ograniczenie jest na YouTube w przypadku filmów prywatnych, więcej się nie da. Następne produkcje będą miały taki status, bo chcę uniknąć tzw. papug, które lubią się wzorować na cudzym stylu, a takie przypadki się pojawiają ostatnio i irytuje mnie to. Nie próbujcie zaprzeczać.
Do tej grupy, nie będą trafiać Ci, co pomagają. Nikogo nie zmuszam. Są jednak osoby, które mi pomogły bezinteresownie, więc kulturalnie się im odwdzięczam. Do tej listy należą głównie osoby, które znam i darzę zaufaniem. Wiem, że one nie będą czerpać pomysłów ode mnie i dlatego pokażę im swoje nowsze produkcje i wymysły. Gdyby takich osób nie było, to następny serial w sieci wogóle by się nie pojawił. Myślę, że już wszystko jasne? Pozdrawiam.

Marcinprod 14.11.2007 12:00

Dobra.Nie będę ci psuł humoru,bo po co.Wszystkie odcinki na 6 z dużym plusem.Pozdrawiam Juziola i wszystkich,którzy nakręcili coś i dali to do Wideostory. :smirk:

MiNuTkA15 17.11.2007 07:53

Kiedy nastepny odcinek? Miał już dość troche czasu temu :( Wiem że robienie takiego fajnego serialu jest ciezkie i rozumiem ze ty tez mam swoje zycie. Ale na odcinek juz chyba 3 tygodnie czekam, albo nawet wiecej :1smutny:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:55.