TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Pryszcze (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37690)

Savigge 13.01.2012 10:00

Odp: Pryszcze

Puder to ten biały (najbielszy) maskuje, ale później sim wygląda jakby... mim? xdd

miłośniczka zwierząt 14.07.2012 10:54

Pryszcze się, też pojawiają jak nastolatkowie jedzą ostre potrawy np chili, chipsy.

alpherainn 18.07.2012 20:05

Cytat:

Napisał miłośniczka zwierząt (Post 1550277)
Pryszcze się, też pojawiają jak nastolatkowie jedzą ostre potrawy np chili, chipsy.

Moja simka też miała pryszcze po ok. 9 dniach simowych.
Teza miłośniczki zwierząt może być prawdziwa - simka jadła tylko ciasteczka i chipsy i piła sok.
Pryszcze same znikają po jakimś czasie, nie trzeba używać tej maści na pryszcze.

Fallen 18.07.2012 20:37

Przyłączę się do tematu, gdyż żaden z moich simów nigdy nie miał pryszczy! :o
Idę spróbować z Waszymi poradami, chociaż jedzenie pizzy i chipsów u mnie nie działa... Są jeszcze jakieś sposoby? W sumie to potrzebne mi to do szczęścia nie jest, ale chciałabym wiedzieć czemu moi simowie nie mają trądzika.

alpherainn 19.07.2012 14:02

@up: One pojawiają się znienacka. Niech nastolatek przez cały swój nastolatkowy (xD) okres je chipsy, ciasteczka i sok. Te wszystkie z kategorii Przekąski + może się niezbyt często brać kąpiel :D Jeśli sim ma 9-7 dni do dorosłości to pryszcze się pojawią.
Ale pryszcze nie wyskakują na skinach z neta ;D

Liv 19.07.2012 14:08

Cytat:

Ale pryszcze nie wyskakują na skinach z neta ;D
A na defaultach wyskakują ; o
Jak to możliwe?

Moje simy zazwyczaj nie jedzą przekąsek, a i tak mają pryszcze. Chyba, że się za rzadko myją, ale w sumie o wszystkich "dbam" tak samo, więc nie mam pojęcia w czym rzecz...
Ostatnio simowi zniknęły na szczęście po ok. 1 dniu ;]
A maść na pryszcze nie działa :P

alpherainn 19.07.2012 16:11

Cytat:

Napisał Liv (Post 1552836)
A na defaultach wyskakują ; o
Jak to możliwe?

Nie wiem :P. Mi nie wyskakiwały pryszcze, na skinach z GoS.
Mi wyskakiwały tylko na domyślnych. Może twoje defaulty są "specjalne" xD

Abigail_Kocur 19.07.2012 20:24

Zdziwiłam się nieco czytając Wasze wypowiedzi, bo moje Simy zawsze stają się pryszczate gdzieś w połowie okresu nastoletniego bez względu na to, co robią i trądzik im nie znika aż do dorosłości. Czasem maskuje im niedoskonałości pudrem.

miłośniczka zwierząt 03.04.2013 12:50

Ostatnio nastolatki w mojej simowej rodzince mieli pryszcze ;).

Tenebris 17.07.2013 09:34

Z tego co wiem na skinach nie-Maxisowskich pryszcze nie wyskakują, a na tych Maxisowskich wyskakują mniej więcej w w połowie wieku nastolatka. I to nie prawda że od niemycia się i od jedzenia tłustych rzeczy wyskakują.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:49.