TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37815)

Janvier 22.10.2007 13:23

Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=60666 <-----Hack na teleportacje

Krimii 22.10.2007 16:27

Co?Blink Jak nie o magji? No to o czym? Jak Omar zdradził Ambros z Ferezą?
No fakt, to by było śmieszneLaugh Jak Ilona dostała rachunek na 50.000 tysięcy? Jak panna Dembek wyjdzie za kogś z forsą i ją zabije?
Głupi pomsł! W pannie Ilonie najciekawsza jest magia!Ras
Narazie 10/10
Lidia.

psujka 24.10.2007 16:11

Ten serial jest światny . Co prawda nie oceniamy tytułów ale nie zbyt rozumiem dlaczego ten serial dostał taki tytuł. No ale nic daje 100000/10 i czekam na kolejne odcinki.

mario 27.10.2007 14:10

lidia! Nie chodzi o to, że Przypadkowe szczęście będzie bez magii, tylko moja zupełnie nowa produkcja pt. Tylko sława! :) Przypadkowe szczęście do końca będzie traktować o magii. ;)

Odcinek 6: Brudy przeszłości / Obejrzyj na YouTube

Freeza zmienia swój wygląd. Nagle mdleje na moment przy Ilonie - za chwilę wstaje. Idzie spać, a w tym czasie do domu przychodzą OFA. Freeza próbuje przejąć moc Ilony, ale nie udaje jej się to. Jej pomocnicy nie mogą sobie poradzić z dobrą Freezą. Ta poraża Oromara błyskawicą...

Ariedale 27.10.2007 15:15

Świetny odcinek! Szkoda tylko, że Freeza jest taka naiwna. Trudno...Czekam z niecierpliwością na następny odcinek. 1000000/10. Świetny odcinek naprawdę....

berry 28.10.2007 09:25

Świetny serial. Czekam z niecierpliowścią na następny odcinek. 10/10

mario 03.11.2007 12:35

Dzisiaj premiera 7-ego odcinka!

Odcinek 7: Jesienny pech / Obejrzyj na YouTube

Nadchodzi jesień. Ilona chwilowo mieszka u Izy, dopóki nie znajdzie nowego domu. Oromar zjawia się w świecie pozaziemskim i trafia do Naevarry... Iza i Ilona nie znalazły odpowiedniego domu dla Ilony...

Ariedale 03.11.2007 14:41

Designer nieziemskie! Wspaniały odcinek, chyba najlepszy. Tak najlepszy w całej Twojej karierze z PSZ. wszystko było świetne. Fajne były przestworza, awaria prądu i ćwiczenie mocy. Wiem jak to zrobiłeś, ale efekt był tak nieziemski.Heh, świetne! Szkoda, że to już 7 odcinek coraz bardziej zbliżamy się do końca. 100000000000000/10

mario 03.11.2007 16:21

Cytat:

Napisał Ariedale
Designer nieziemskie! Wspaniały odcinek, chyba najlepszy. Tak najlepszy w całej Twojej karierze z PSZ. wszystko było świetne. Fajne były przestworza, awaria prądu i ćwiczenie mocy. Wiem jak to zrobiłeś, ale efekt był tak nieziemski.Heh, świetne! Szkoda, że to już 7 odcinek coraz bardziej zbliżamy się do końca. 100000000000000/10

Ojeju, dzięki Ci wielkie. :) Nad tym odcinkiem akurat najmniej się napracowałem, ale dobra tam. :D Motywujesz mnie do jak najszybszego nakręcenia kolejnego odcinka, ale niestety nakręcę go dopiero w przyszły weekend. :con:

Shiny 03.11.2007 20:14

Fajny filmik. Lubię Twój serial

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:14.