![]() |
Odp: Wasze rokordy !!
Ja najdłużej grałam ok. 1,5 miesiąca... To była rodzina Nowak... Babka była bardzo ładna, a facet bardzo przystojny :wub: Teraz niedawno zrobiłam taką rodzinę na wzór tamtej. Imiona te same, tylko nazwisko inne i Simka inaczej wygląda (nawet ładniej :P)
A tak to zawsze gram ok. 2-3 dni :P |
Ja codziennie gram inną rodzinką. I tak jakos gram tylko tymi maxisowymi
|
Ja Grałam jedną rodzinką 3 miesiące, uwielbiałam ją,jednak skasowała mi się bo miałam formatowanie dysku.
|
Ja najdłużej grałam ok. 2 miesięcy. Była to rodzinka Superstars'ów. Babę i faceta ze sobą związałam, zrobiłam im trójkę dzieciaków: jedno było nastolatek, drugie małe, a trzecie to jeszcze był niemowlak. Ale mi się komp popsuł i musiałam zainstalować na nowo system... I przy okazji zgubiła mi się płyta do simsów i miałam remont :1smutny: .
|
Ja gram os sierpnia tą samą rodzinką i nie zanosi się na jakąkolwiek zmianę ;p Dla mnie jest to moja najlepsza rodzinka i myślę, że nigdy nie uda mi się stworzyć lepszej. Chociaż ostatnio urodziła mi się wyjątkowo brzydka córką, którą wysłałem na studia i nie wiem co z nią będzie ;p A nowych rodzin nie tworzę bo nienawidzę urządzać i budować domów ;p
|
ja gram rodziną hak i komp sie wyłączył i wszystko od nowaaaa.......hlip.......hlip
|
Ja grałam najdłużej 6 miesięcy...Miałam 12 pokoleń to była zarombista rodzinka ale mi się Simsy zepsuły i musiałam robić reinstalke...nawet niezdąrzyłam jej spakować do pliku...:(
|
boże jak wy możecie tak długo grać jedną rodzinką ?? Ja bym nie potrafiła ... 7 dni góra ... a i gram na zmianę ...
|
Ja gram już około dwa tygodnie jeszcze mi się nieznudziła :P
|
Ja grałem tylko w soboty przez rok to mialem jedna rodzinka Sam 100 pokoleń 0_o :wacko: :wacko: A pkt. aspiracji nie zliczylem :wacko:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:48. |