![]() |
Odp: The Sims 2 Teen Style Stuff
już sam fakt że to akcesoria świadczy o tym że są złe, ale zawartością to bije na głowę nawet rozrywkę rodzinną. Ten styl "styl surfingowy" jest przeciętny... i atrapy porozrzucanych ubrań. Styl gotycki mógł by być ale obiekty i tak wyglądają zbyt przeciętnie maxisowo (tak jakoś sztucznie) zresztą podobne rzeczy już są. I ten pokemonowy słit styl... to już zostawię bez komentarza. W necie jest mnóstwo o wiele lepszych dodatków...
|
Są nowe zdjęcia na thesims2.com
A co do dodatku to raczek kupie. |
Ja to na pewniaka dostanę.Nie będę w bawełnę owijać że sie zgadzam że to badziewne.Bo to nieprawda.Fajne nowe ciuszki,plakaty(a te ubrania porozrzucane po podłodze są realistyczne-bo która z nas nie miałaby bałaganu w pokoju...).Pozatym,podobają mi się te zdjęcia na tablicy korkowej.Zawsze taką chciałam mieć.Moim zdaniem wszystkie mini-packi są extra.Jeśli to wszystko razem połączyć(ts2,mini-packi i dodatki)to wychodzi najlepsza gra na świecie.Przypomina życie prawdziwych ludzi.
|
Cztery kolejne oficjalne fotki akcesorii Młodzieżowy Styl na łamach THE SIMS POLSKA - Kliknij!
|
Ja kupię. Strasznie mnie denerwują te Maxisowskie ubrania dla nastolatków :/. Według mnie są okropne. Wiadomo, że w necie można znaleźć coś ciekawego, ale trochę ubrań nie zaszkodzi. Poza tym cieszę się, że można będzie jakoś ładnie urządzić pokój.
EDIT: Tylko ciekawe po co te lalki :} nastolatki się już przecież nie bawią lalkami... |
Zgodzę się z Fever.To po prostu...śmieszne.Te lalki.Nie no,dajcie spokój.Ja nigdy nie widziałam żeby nastolatka się lalkami bawiła xD
|
ejjj a znacie date premiery?? prosze, jak znacie to podajcie!111
|
Cytat:
|
Jak znam życie będą nawet wcześniej.. The Sims 2 Podróże były dostępne kilka dni wcześniej niż podana data premiery.
|
Gabiq z pewnością. Ale oficjalną datę zawsze trzeba podać, logiczne jest że gra już jakiś czas wcześniej jest gotowa ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:05. |