TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Młodzieżowy Styl (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37976)

Jupiter 05.10.2007 18:16

Odp: The Sims 2 Teen Style Stuff

już sam fakt że to akcesoria świadczy o tym że są złe, ale zawartością to bije na głowę nawet rozrywkę rodzinną. Ten styl "styl surfingowy" jest przeciętny... i atrapy porozrzucanych ubrań. Styl gotycki mógł by być ale obiekty i tak wyglądają zbyt przeciętnie maxisowo (tak jakoś sztucznie) zresztą podobne rzeczy już są. I ten pokemonowy słit styl... to już zostawię bez komentarza. W necie jest mnóstwo o wiele lepszych dodatków...

Kalerisha 05.10.2007 19:20

Są nowe zdjęcia na thesims2.com
A co do dodatku to raczek kupie.

Deeta 07.10.2007 17:47

Ja to na pewniaka dostanę.Nie będę w bawełnę owijać że sie zgadzam że to badziewne.Bo to nieprawda.Fajne nowe ciuszki,plakaty(a te ubrania porozrzucane po podłodze są realistyczne-bo która z nas nie miałaby bałaganu w pokoju...).Pozatym,podobają mi się te zdjęcia na tablicy korkowej.Zawsze taką chciałam mieć.Moim zdaniem wszystkie mini-packi są extra.Jeśli to wszystko razem połączyć(ts2,mini-packi i dodatki)to wychodzi najlepsza gra na świecie.Przypomina życie prawdziwych ludzi.

P_aula 12.10.2007 14:57

Cztery kolejne oficjalne fotki akcesorii Młodzieżowy Styl na łamach THE SIMS POLSKA - Kliknij!

stagnacja 16.10.2007 17:14

Ja kupię. Strasznie mnie denerwują te Maxisowskie ubrania dla nastolatków :/. Według mnie są okropne. Wiadomo, że w necie można znaleźć coś ciekawego, ale trochę ubrań nie zaszkodzi. Poza tym cieszę się, że można będzie jakoś ładnie urządzić pokój.
EDIT:
Tylko ciekawe po co te lalki :} nastolatki się już przecież nie bawią lalkami...

Justice96 16.10.2007 19:09

Zgodzę się z Fever.To po prostu...śmieszne.Te lalki.Nie no,dajcie spokój.Ja nigdy nie widziałam żeby nastolatka się lalkami bawiła xD

Alicja008 21.10.2007 17:09

ejjj a znacie date premiery?? prosze, jak znacie to podajcie!111

P_aula 21.10.2007 18:12

Cytat:

Napisał Alicja008
ejjj a znacie date premiery?? prosze, jak znacie to podajcie!111

Światowa premiera Młodzieżowego Stylu to 8 listopad 2007. W Polsce akcesoria będą miały swoją premierę dzień później, czyli 9 listopada.

Gabiq 21.10.2007 21:06

Jak znam życie będą nawet wcześniej.. The Sims 2 Podróże były dostępne kilka dni wcześniej niż podana data premiery.

KrysiekSZ 27.10.2007 20:54

Gabiq z pewnością. Ale oficjalną datę zawsze trzeba podać, logiczne jest że gra już jakiś czas wcześniej jest gotowa ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:05.