![]() |
Odp: Kamila
Prosilabym abyscie jednak wrocili do dyskusji na temat Fotostory Misti...
|
"a odłoś przypominał głos Moniki."
przepraszam ale co to jest ten odłoś? jakiś odłów łosi? łosioodstraszacz? Misti twoje fs są powalające z względu na treść. nie wiem czy dobrze zrozumiałam: jakaś dziewczyna utonęła w powodzi, a potem cudem zmartwychwstała i zamieniła swoja była przyjaciółkę w wilkołaka. potem ta przyjaciółka nie miała nic do roboty tylko sobie siedziała i zamieniała się w wilkołaka, aż przyszła do niej cygańska swatka i nastąpił jakiś odłoś na wskutek którego dotychczasowe miejsce przebywania Kamili zamieniło się w las. Kamila wyszła z lasu, trafiła nad rzekę, znalazła na niej łódź wielkości Titanica (sadząc po zdjęciu) i tak po prostu nią popłynęła? Misti czy ty sie chociaż trochę zastanawiasz nad realnością przedstawionych wydarzeń? nie mam na myśli wilkołaka, fs mogą zawierać elementy fantastyki chodzi mi o coś innego. w Elli Woli panna mieszka w zamurowanym pokoju (mimo że jest piosenkarką) i nagle policja ją zwija za kradzież wazy. tutaj dziewczyna idzie sobie, idzie i znajduje statek i ot tak dla fazy zaczyna nim żeglować po rzece a za chwilę pojawia się: "Ucieszona zaczęłam się radować.Od roku nie widziałam nic innego niż niebieskie morze." czyli rzeka czy morze? nawet jeżeli ta rzeka wpadła do morza to należało to napisać! za bardzo gnasz w swoich fs, nie opisujesz dokładnie tego co się dzieje, dajesz zdjęcia wielkości ameby z reguły kiepskiej jakości. przez to historia staje się zamazana, niejasna, nie wiadomo o co w niej chodzi. większość wydarzeń jest absurdalna i śmieszna. postaraj się bardziej postarać (XD), włóż w to fs trochę pracy, któreś może Ci w końcu wyjdzie. |
Nie za bardzo rozumiem co się dzieje w tym fs.
Szkoda, że zdjęcia są takie małe. Wolałabym przeczytać jeden długi odcinek niż kilka krótkich. Postaraj się żeby w następnym odcinku było więcej zdjęć. 4/10 |
To ja tez zmieszam misti z blotem. FS jest denne, 0 fabuly, bledy ortograficzne, nie chce mi sie dluzej oceniac. Dodaje do mojej ''czarnej listy'' i stawian ocene: 4/10. To za trud, ktory mimo wszystko ponioslas. Pa misti! ;)
|
Kiedy Bedzie NastĘpny Odcinek?! ;c
|
Cytat:
i w ogole gratulacje za slowo 'retrospekcja' bo ja to slowo poznalam w szkole. Właśnie, odcinek miał być w sobotę. Może musiała się uczyć. Albo gdzieś wyjechała. |
Yhm,już się doczekacie.
Dajcie spokój,takie coś jest żałosne. =d |
Drodzy Forumowicze!
Powstała tu pewna elitka prześmiewczych, gorzkich, nieprzyjemnych osób pt. Dokuczmy Słabszym. Jestem tu niewiele dni, ale już to zauważyłam. Proszę, aby te osoby postawiły się na miejscu np.Misti. To naprawdę nie jest przyjemne, a wręcz przeciwnie. Może macie z tego chorą satysfakcję... Nie wiem! Ale proszę was o wyrozumiałość. Jeśli nie macie nic do powiedzenia -to po prostu nie piszcie!!! To nie jest takie trudne. Każdy chce być traktowany z szacunkiem. Kluczem do tego, jest szacunek do innych. Myślę, że w jakimś stopniu dotarłam do tych osób. Nie będę wymieniać ich nicków. Aczkolwiek zastanawiałam się nad tym! Pozdrawiam Affectia Edit: A ty Misti popracuj nad sobą. Dobrze opisało twoje błędy parę osób. Nie będę tego powtarzać. Jeśli to nie poskutkuje... daj sobie spokój. Ale narazie o tym zapomnij. Weź się spręż dziewczyno i nas zaskocz. Swoją nową odsłoną. W jeden dzień Krakowa nie zbudowano! Misti też może coś ze sobą zrobić. Pomyśl o tym ty. A my jej pomóżmy. Niech z każdym odcinkiem będzie lepiej. Jeszcze raz całuje Affectia |
Ehh nie podoba mi się. Trochę to takie dziwne.... ;/ Rozumiem, że dopiero zaczynasz więc trzymam za Ciebie kciuki ;) Mam nadzieję, że będzie ci szło coraz lepiej :)
|
Całkiem OK poćwicz tylko ortografię. Ludzie dlaczego wy jej się tak czepiacie? Ona się stara a wy jej robicie aferę o te kilka słówek co źle napisała. Nie chce być tak od razu taka niemiła ale co mówię jest prawdą i Misti12 gdyby wszystkich was wyzywała poszlibyście na skargę do admina albo byście dostali nauczkę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:39. |