![]() |
Odp: Ulubiona miejscowość wakacyjna
Najlepsza jest WYSPA TWIKKI ale pozostałe też są niezłe
|
Wyspa Twikkii jest super, ale podoba mi się też Wioska Takemizu. Jednak z tych dwóch wolę Wyspę. O Trzech Jeziorach się nie wypowiadam, bo jeszcze tam nie byłam.
|
W prawdzie mam Podróże od kilku dni zdążyłam zaliczyć Wyspę Takemizu - nie zrobiła na mnie większego wrażeni niż tylko to 'WoW pierwsze wakacje' xP następne wakacje już niedługo. U mojej kochanej rodzinki S. zbliża się wiosna ,a tuż za nią lato czyli Wypa Twikkii - zobaczy się. A nastepnie Trzy Jeziora. Wydaje mi się ,że Trzy Jeziora są najfajniejsze ;P Ale w sondzie zagłosuje jak już odwiedze wszystkie 3 wyspy. :smirk:
|
No więc mi się najbardziej podobają:
Wyspa Twikkii- Plaża najleprza! Wioska Tekamizu- Można nauczyć się teleportacji i "Smoczej Legendy" No... Ale Twikkii i tak chyba leprza... :) |
No i ja też lebie takie swoje plaże... :P
|
Ja najbardziej lubię wyspę Twikki(?) i Wioskę Takemizu.
zagłosowałam na wyspę ale Takemizu też jest bardzo fajne. Nie spodobał mi sie pobyt w Trzech jeziorach nie czułam klimatu gór nie było opcji wspinaczki po górach:( |
wyspa twikii - super, bo plaża, te hawajskie spódniczki, muszelki, morze i śpiewający pirat. ^^
trzy jeziora - baaardzo mi się podobały : łowienie ryb, wielka stop, spanie pod anmiotem, zabawy na tej belce i to wszystko :p taki fajny, górski klimat :) wioska takemizu - w sumie to tak średnio, najfajniejsze to picie herbaty, smocza historia i ninja :D własna - nie posiadam :P narazie jaram się maxisowymi, do własnej nie wiem jak się zabrać -.- |
Moją ulubioną jest Wioska Takemizu, bo kocham styl japoński, ramen, ninja i tai-chi ^^
Ale inne lokacje też lubię. Wyspę Twikki za morze, opalanie i piasek, a Trzy Jeziora za namioty i naleśniki ^^ |
Na początku najlepsze wg było morze ,wiadomo morze = nowość w simsach, ale jak parę razy byłam w Takemizu to jednak takemizu. Trzy jeziora też nie są złe!
|
Ja bardzo lubię wyjeżdżać na wakację nad morze (Wyspa Twikki) :smirk: ale lubie też Wioske Tekamizu. Trzy Jeziora są nudne.
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:37. |