TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Teoria Spisku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39022)

Karooola :* 09.12.2007 15:15

Odp: Teoria Spisku

No to ja skomentuję, skoro nikt się do tego nie pali: odcinek dobry, jak zwykle ładne zdjęcia. Skoro tak Ci zależy na negatywnych komentarzach, to napiszę: troszeczkę nudny i trochę za krótki. Na tym jednak negatywy się kończą xD Przepraszam, już nic nie mogłam wymyślić ;(

Nereide 09.12.2007 16:48

E, spoko. ;) W następnym będzie więcej akcji (jak dla mnie).

Sęk w tym, że ja ogromnie kocham rozbudowywać powieść. Gdybym wszystko miała skrócić, wyszłoby max. dziesięć odcinków. Ja planuję koło dwudziestu. Może dlatego tak mało osób to czyta. :P

U mnie w Wordzie odcinki mają przeważnie po jednej stronie, licząc, że piszę czcionką 8. Dla mnie wystarczy tyle miejsca, by przedstawić ogólnikowo zarys fabuły. Nie przesadzajmy, nie piszę książki, bo do tego jeden rozdział miałby z pięć razy tyle. Może następne fotostory (o ile nie poddam się z simami / i tak je napiszę, ale w tym wypadku bez zdjęć) postaram się "rozszerzyć". :)

Oskikop 09.12.2007 16:56

Dawno nie oceniałem, więc zaczynam bardzo podoba mi sie twój styl pisania, choć muszę przyznać ,że za bardzo wydłużasz. Przyczepie się jeszcze do zdjęć na pierwszym wygląda jak by miała coś nie tak z nogą, albo mi się zdaję.

Elros 09.12.2007 17:14

Fajnie :P nie mogę doczekać się następnego odcninka

Nereide 09.12.2007 18:36

Cytat:

Napisał Oskikop
Dawno nie oceniałem, więc zaczynam bardzo podoba mi sie twój styl pisania, choć muszę przyznać ,że za bardzo wydłużasz. Przyczepie się jeszcze do zdjęć na pierwszym wygląda jak by miała coś nie tak z nogą, albo mi się zdaję.

Lubię tak pisać. ;)

A co do nogi - taki jest po prostu strój. Również mnie lekko zdziwiło obuwie, ale sweterek bardzo mi się spodobał i mimo to postanowiłam go użyć.

Dziękuję za uwagi. :)

carrot 15.12.2007 13:16

To chyba najlepsze Fotostory jakie do tej pory przeczytałam :D Gratuluje takiego talentu, i również pomysłu. Gorąco pozdrawiam, i czekam na kolejne odcinki :*

Nereide 23.12.2007 10:12

Mam złe wieści.

Parę dni temu dostałam laptopa. Zainstalowałam simy - wszystko piękne i rewelacyjne. Mój ojciec stwierdził, że skoro mam gdzie grać, to może usunąć gry ze stacjonarnego komputera. Moje simy przepadły, a wraz z nimi cała okolica i rodzinka do fotostory.

Nie mam zielonego pojęcia co zrobić z tym fantem. Nie odpalałam tej okolicy od dwóch tygodni i straciłam poczucie przynależności z tymi simami. Wątpliwe jest, że uda mi się odwzorować ich postacie.

Opowieść chcę kontynuować jak najbardziej, nie zamierzam przerwać pisania. Cały problem tkwi w zdjęciach. Dopuszczam myśl dodawania nowych odcinków bez zdjęć, ale przestanie to w tym momencie być fotostory.

Piszę tego posta, aby dowiedzieć się co wy o tym sądzicie i jakie proponujecie rozwiązania.
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

carrot 23.12.2007 11:29

No przykro sprawa. Ale może jakoś uda ci się chociaż podobne postacie odtworzyć. To nie może się skończyć :/ Pozdrawiam :*

Nereide 23.12.2007 11:53

Wiem, historia za bardzo mnie wciągnęła. Postaram się stworzyć podobnych simów, jednak nie obiecuję sukcesu.

carrot 23.12.2007 13:39

Ale ja w Ciebie wierze, i na pewno sie uda ;) Wesołych Świąt :*

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:41.