![]() |
Odp: Wasze pierwsze rodzinki
Moją pierwszą rodziną byli Łucja i chyba Paweł Bursztyn. Grałam nimi jakiś czas a potem mi się znudzili.
|
W simsy zacząłem grać około 3 lat temu u cioci. Jak już wróciłem do domku to mi rodzice kupili dwójkę. Rodzinka:
- Matylda Kadzidło, aspiracja rodzinna, dorosła, - Sebastian Kadzidło, aspiracja rodzinna, dorosły, - Krystian i Angelika Kadzidło, bliźniaki, małe dzieci, - Will Kadzidło, niemowlak. Nie było żadnych reinstalek, więc rodzinkę nadal mam. Mieszkają obok Biedaków. Ostatnio dałem dla Matyldy fryzurkę z neta. Jak będę nią kiedyś grał to dam foto. :) |
U, kiedy to było... ale coś niecoś pamiętam. W Dziwnowie zrobiłam blond lasencję, z niebieskimi chyba oczami, jakoś seksownie ubraną, z aspiracją romansowania. Było to na laptopie taty, bo na moim ówczesnym kompie Simsy 2 nie chciały działać. Miała na imię chyba Lola :P nazwiska nie pamiętam. Podrywała wszystkich facetów, ale za długo to sobie nią nie pograłam. Dodatków z neta wtedy nie miałam - nie dlatego, że nie wiedziałam o ich istnieniu, po prostu wtedy nie mieliśmy w domu dostępu.
|
Moja pierwsze simki nazywały się Laura i Leokadia. Laura byłą córką Leokadii :D
Zamieszkały w pełnym uroku Dziwnowie ^^. Ale była to moja najulubieńsza rodzinka, do czasu kiedy spaliła się Laura :( .( xD) |
rodzina Żarówka: Adrian, Monika i Kuba
cała trójka w wieku dorosłym i cała trójka miała ze sobą romans. |
U mnie była rodzina "Norak" :P Imion nie pamiętam, w każdym razie byli rodzice i córka - nastolatka, a kiedy urodzili się chłopcy bliźniacy, przestałam nimi grać :P
|
Byłam wtedy mała i wręcz uwielbiałam W.I.T.C.H
|
Pamiętam, że pierwszą rodzinę jaką stworzyłam była czarnowłosa kobieta z małą córeczką. Byłam tak bardzo podekscytowana nowymi opcjami, że zapomniałam kompletnie o dziecku. Zabrała ją opieka społeczna a simka się załamała.
|
pamiętam jeszcze ^^ stworzyłam jedną dorosłą simke, nazywała się Kasia Kwiatkowska, kolor skóry ten drugi od lewej, oczy niebieskie, blond warkoczyki, jako ubranie codzienne miała taki "gorset" niebieski i białe spodnie.
|
Moją pierwszą rodzinką, a raczej jedną Simką, była simka, nazywająca się jak ja. Miała oczywiście to, co najładniejsze (długie włosy, obcisłe bluzki, spodnie). Oczywiście z Maxisu. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:04. |