![]() |
Odp: Dżin
To nie jest tak, że lampę dostaje się tylko za maksymalne wypełnienie paska aspiracji. U mnie simka dostała lampę po tym jak osiągnęła maksymalny entuzjazm wobec sztuki i rozwijała dalej inne hobby. Co do "daru urody" powoduje on, że do wszystkich simów mamy chemię na 3 błyskawice. Nie wiem tylko, co znaczy "wewnętrzny spokój"...
Węwnetrzny spokój? to oznacza że simka lub sim jest bardziej spokojniejszy! |
Cytat:
P.S. Nie można być "bardziej spokojniejszym". "Spokojniejszy" już sugeruje, że bardziej od czegoś. Można być "bardziej SPOKOJNYM", albo po prostu "SPOKOJNIEJSZYM". <- taki offtop |
Wewnętrzny spokój to wieczny platynowy pasek aspiracji.
Mi cyganka przychodziła tylko w nocy, kiedy korzystałam z jej usług, tj. kupiłam te eliksiry miłosne, prosiłam o wyswatanie itd. xD |
Hehe.. Ja jeszcze nie miałam okazji spotkać Djina w 2 ;] Nawet o nimnie wiedziałam ;P A ten pasek to pasek Aspiracji czy Reputacji??
|
Aspiracji - tylko, że teraz są dwa :)
|
Aha dzięki ;D
|
Szkoda, że dżin to tylko dżin... ;p
Mam na myśli potworki dochodzące z każdym dodatkiem, bo np. wampirem można sterować itd... ): |
Szkoda, że simka nie może flirtować :P... Wskrzesiłam lampą ładną prababcie Wiktora Aspiranta. Ale, że mam Magie Kodów xD mam mnóstwo lamp. Jej życzenia? Na razie tylko uroda :P ( Nie wybierałam jej aspiracji. Romans to jej moc xD ) Aha... Szczęście to nie zombi
|
Ja dzisiaj dostałam dżina. Nie wiem dlaczego cyganka mi go dała (mi, bo zrobiłam moją rodzinę), bo mój brat miał rozwinięty maksymalny entuzjazm do gier i nic się nie stało, mój ojciec miał platynową aspirację do końca życia i także nie dostał tej lampy...
Nie mam pojęcia dlaczego ktoś dostaje lampę... A także nie wiem co robi życzenie "wewnętrzny spokój", bo gdy dżin spełnił to życzenie, to nic nie zmieniło - myślałam, że aspiracja się podniesie, ale nie - simka ciągle bardzo szybko traci szczególnie głód,energię,higienę i pęcherz - szybciej niż wszyscy o.O A niemożliwe jest to, że tak szybko traci, bo życzenie się nie spełniło, bo ta simka miała złotą aspirację w tym momencie, gdy wypowiadała życzenie... |
@up: Twoja simka powinna mieć teraz bez przerwy platynową aspirację (to daje wewnętrzny spokój)
Mojej rodzince cyganka też ostatnio podrzuciła lampę. Fajny jest wewnętrzny spokój ^_^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:11. |