![]() |
Najlepsze dla mnie to są średnie domki, a jak ma się duzo kasy to jest Full :D :) :lol:
|
Ja pamiętam, że jak miałam pierwszą część gry The Sims i jak zdobyłam kod na pieniaszki to robiłam zabujczo wiegachne domy :D. Ale w tej chwili robie nie wielkie, nie małe średnie :D domki o ciekawychkształtach (broń Boże kwadraciaki blee). Pożądne, ładne, z dobrze rozstawionymi meblami dopasowanymi do koloru podłogi czy tapetki :D. Jaka ja zdolna jesem :D
|
ja jak zdobyłam kod to chałpa była ogromna... teraz robie sobie skromniejsze domy (z gankiem)... :)
|
A ja wole Luksusowe Wille! Najlepsza zabawa jest właśnie przy budowaniu takich "chałupek" :D
|
zgadzam sie! :D ja ostatnio w ogole przebudowuje cala okolice i buduje takie sliczne porzadne i piekne domki. :rolleyes: a moja siora mowi ze lubi w nich mieszkac bo sa doakonale urzadzone! :D :P :) :lol: :rolleyes: chociaz troche drogie! ;)
|
Ja lubie luksusowe domki B) yes...ale srednie tez ok
|
Ja lubie hatki luxsusowe normalnej wielkości. Wyjątek stanowi u mnie okolica z domami z różnych epok np: Mc Cloudowie mają zamek z murami i strażniczmi.
|
Ja buduje średnie, czasem takie "antyki". :P Ale najlepsze są chyba te full luxus B)
|
Ja buduję skromne, średnie, luxusowe. Ja tam różne domki buduje.Zależy jaki mam pomysł na rodzinkę. Jak skromny to nie wpisuję kodu, jak średnie to średnie :D a jak LUXUS to luxus :wub:
Pozdrowienka wesolutkie szczęśliwiutkie B) |
Staram się aby każdy dom był duży, ładnie urządzony i z pięknym ogrodem. Dbam także o stan tych domów, staram się mieć max punktów za projekt i wyposażenie.
A co tam, bedę żałować moim simom? ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:40. |