![]() |
Odp: W jakim oknie gracie ???
Ja gram na okienkowym :) Po prostu już się tam przyzwyczaiłam.
|
Odkąd odkryłem tryb okienkowy gram tylko w nim :) Zwłaszcza kiedy robię zdjęcia do FS- jest po prostu łatwiej- robię zdjęcia jednocześnie podglądając tekst :D
|
Kilka minut temu odkryłam tryb okienkowy także w TS 3 - a wiec będę używać : )
A w dwójkę dawno nie grałam, nie wiedziałam o tym trybie, więc nie używałam :) |
Odkąd poznałam tryb okienkowy, gram tylko w nim. Właśnie tu pisze, a gra mi się ładuje ;p
@up: czy w trójce tryb okienkowy załącza się na takiej samej zasadzie jak w dwójce? |
Okienkowy - bezwarunkowo :).
|
Ja w trybie normalnym ;)
|
A ja nawet nie znam rodzajów tych okien.
Pierwsze słyszę, że są jakieś do wyboru :) Czy może mi ktoś wyjaśnić różnicę pomiędzy tymi oknami? P.s. Gdzie się je przełącza? :) |
@up: Klikasz lewym przyciskiem myszy na ikonkę TS2 (tą do odpalania gry) i wchodzisz w właściwości. Później w elemencie docelowym dopisujesz końcówkę " -w " (bez cudzysłowów, oczywiście ;))
|
Ja gram w normalnym trybie.
|
Jak do tej pory w trybie okienkowym grałam tylko w ''historiach z bezludnej wyspy'', bo od razu było tak ustawione :o. Muszę to wypróbować. Mam niestety Windows Vista, on wszystko komplikuje, i od razu to nie chciało mi się zmienić, mówiło, że ''muszę posiadać zgodę administratora''. O co kaman? Jak ktoś jak ja ma Vistę najpierw trzeba kliknąć ''zastosuj'', później dopiero ''ok''.
Ehe, cofam to co powiedziałam. Nadal jest tryb normalny. Czy tego czasem nie wyłącza się w opcjach, jak w Historiach z Bezludnej Wyspy? Sorry, ale sama nie mogę tego sprawdzić, bo laptop mi się zepsuł... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:22. |