![]() |
Odp: Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:)
Ja najczęściej 1-2.
Czasami mam problem z wychowaniem nawet 1 dziecka ,więc wolę nie powiększać swojej rodziny o 5 członka rodziny (2 rodziców + 2 dzieci). |
ja najczęściej 2
|
Odp: Różnie. ;)
większość to 3-5 ( 2 rodziców + 1-3 dzieci ) ale w jednej rodzince mam 6 dzieci ( razem 8 członków rodziny ) czasami robię 1 rodzica i 1-2 dzieci.
Ogółem to różnie, więc nie głosuje. |
2-3 dzieci + rodzice. Nie raz mam ochotę na rodziców + 6 dzieci. Problemów z wychowaniem ich nie mam ;p
|
Ja mam przeważnie jedno dziecko :) Rzadko bliźniaki. Po prostu nie chę sobie robić zamętu w moich rodzinkach ;)
|
Mam nadzieje, że mnie nikt nie zabije, ale urościłam trochę sondę, a wyniki połączyłam.
Ja (tzn. moi simowie :D) mam ok. 1-2, ale czasem chcę spełnic jakieś pragnienie "6 dzieci bierze ślub" lub "mieć 10 dzieci" to wtedy idę na całość :D Liv edit: chyba Twoje Simy! =D |
zawyczaj 4 lub więcej, ale przysięgłam sobie, że teraz będę robić max. 3, a najlepiej 2.
|
Przeważnie jakieś 1-2. Nie potrzebuję więcej, bo potem trudno nad tą zgrają zapanować.
|
Najczęściej 1-2, ale zdarza mi się mieć 4-6 :P
|
Dużo!!
Chociaż ostatnio próbuje się zmusić, żeby rodzina poprzestała na 4, bo mam ich już za dużo w okolicy i jak to wszystko posłać na studia?? Jakby mogli rodzić bez ograniczeń, w każdej rodzinie bym miała po 6. A w jednej rodzince mam tyle samo simów, co zwierząt (5 simów, 5 psów... ee...) no więc oni nie mogą już mieć więcej dzieci, bo parcela za wolno chodzi :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:11. |