![]() |
Odp: Nowa Simowa Telewizja! - Pytania
zastanawiam się czy zgłosić się?? Nie wiem jak to będzie wyglądało i wogóle.
Czy po naborze mogę się zgłosić? |
Cytat:
Jeżeli masz jakiś dobry film (według ciebie) to go umieść i się nie przejmuj że ktoś ci piszę, że tam nudny ważne żeby tobie się podobało. Mi tak zawsze piszą a ja się nie przejmuję. Zgłoś się. A co do pytania to jeżeli "jurorzy" że się tak wyraże ocenią twój film czy jest wart puszczać go w telewizji internetowej, ale wątpie żeby jurorzy byli tak wredni że ci odrzucą film. Chyba że masz jakiś film ze scenami przeznaczonymi dla dorosłych to wtedy im się nie dziwie ale raczej powinni ci go przyjąć. pzdr. Oluśka =D EDIT: Mam zrozumiałaś treść mojej odpowiedzi :D Narq :P |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! :) |
Hmm... jeśli zgłoszę się po naborze, to mój serial musiałby poczekać? ( byłby puszczony dopiero jak skończy się jakiś inny?)
|
Mam pytanko (troszkę zboczone) ale wiecie. Mogę zgłosić serial gdzie akcja toczy się w Dzielnicy Czerwonych Świateł a losy są wokół pewnej prostytutki. Pytam bo nie wiem czy takie seriale możecie pusczać?
|
Cytat:
Cytat:
Miłego wieczoru :). |
No nie wiem. Bo w jednym odcinku są tańczenia na rurze. Więc. No nie wiem i chce mieć pewność czy to wyemitujecie?
|
Cytat:
|
Zgłosiłam się.
Jak się dowiem, czy mnie przyjęliście? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:16. |