![]() |
Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda
mam oryginalne ts2, ns, nż, wb, podroże i tyle, zadnego minipaku nie kupilem bo sciaga sie w 15 minut i zal mi 30zł ktore moge wydac na 3 paczki papierosow.
oczywiscie nikogo nie naklaniam do piractwa bo to zle, ale EA ssie kase z ludzi jak odkurzacz wiec bez kitu. :s |
maxi_00 powinien dostać bana bo napisał temat w którym pytał sie o cd-key do simsów a każdy co ma instrukcje do gry to ma to napisane a my sie znamy osobiście i on mi ciągle mówi że jego rodzice są full wypas bogaci i że osiedlowe życie ma ściągnięte z neta tak jak i inne simsy. Więc skoro jest taki bogaty to niech sobie kupi te simsy. Ja zbierałem na simsy 2 lata.
|
gratuluje wytrwalosci, miales pewnie duzo wyrzeczen =(
|
od kiedy znam go zawsze kłamie nie tylko simsy ma ściągane z internetu także inne gry bo raz mi mówił.
|
no popatrz co za falszywy czlowiek :(( na pohybel mu :((
|
ja mam orginał kupiony, znaczy dostałam od rodzinki. ;D
|
Ja WSZYSTKIE gry mam oryginalne.
|
No przepraszam badzo, ale co nas obchodzi to, czy ktoś ma pirata czy oryginał? ;p
|
Cytat:
Ale komuś się musi nudzić,że takie tematy zakładają...:/ Żeby nie było offa-nie pochwalam piractwa,to jest kradzież,ale jeśli chodzi o minipacki-tu bym się zastanowiła :P Jak napisał Mika-minipacki to zwyczajne zdzieranie kasy za parę bzdur. |
dlatego nie kupuje minipackow XD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:00. |