![]() |
Odp: Pani Zadecka
U mnie spotkałam Zadecką ZNOWU i wzięłam kod boolProp[...] i na nią z Shiftem i coś wybrałam, że Oliwka Widmo miała jej ciuchy o.O Ale potem ją umalowałam, zmienilam wlosy, wzielam zaprojektuj ubranie no i juz po klopocie ;)
|
Ech, ta pani Zadecka :P Mi wpakowala się na ślub :)
|
u mnie zadecka nie żyje i ma córkę
|
Ejj no to niesprawiedliwe.
Znowu powróciłem do simsów a tam w kręgielnmi moja simka zaprosiła swojęgo narzeczonego wchodzę do budki ze zdjęciami a oczyweiście bara-bara a efekt to stara torbazbiła moją simcie. http://img707.imageshack.us/f/screenshotjw.png |
U mnie się ostatnio nie pojawia :(
Ale pamiętam jak mi raz wyszła ze studni życzeń, kiedy mój sim chciał pieniędzy ^^" |
Pani Zadecka zawsze psuje ranki moim simom . :P Ale najlepsza jest torebeczka Pani Z. ! :D
|
Ja z zadeckiej BoolProp...`em wysysam zdolności bo ma ich dużo :)
|
ona jest bardzo fajna.Ale czasami jak mój sim kąpie się w jacuzzi to ona z znikąd się bierze i beszta
|
Zadecka wcale nie sprawia mi problemów. Fajnie bije tą torebeczką :D Widuję ją tylko na parcelach publicznych, i to rzadko. Jest ok ;)
|
Ja jak miałam już Zadecką w rodzinie (z boolpropem) to odmłodziłam ją z insimenatorem do nastolatki, hehe. Nadal trzymała swoją torebkę, i krzywiła twarz O_o I co moim zdaniem najdziwniejsze, zmieniła kolor oczu z niebieskich na zielone. Nie zapisałam gry, bo z rodziny nie mogłam jej wywalić. Nie byłoby starej, dobrej paniusi na przedmieściu...
A na innej rodzinie za wszelką cenę chciałam, żeby Pani Zadecka wyskoczyła ze studni życzeń. Na podwórku zrobiła się armia studni xd. Wreszcie przyszła, zaczęła mnie bić torebką, a chwilę później atakować (oczywiście wygrała walkę, chociaż miałam 10 punktów kondycji). Zareagowała ostrzej, niż jak kochałam się na jej oczach ;) Wtedy mnie tylko walnęła torebką. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:35. |