![]() |
Odp: Dziwna opiekunka O_o
Ja lubilem te wariactwa opiekunek xDD, ale od kiedy zainstalowalem RiO to juz takie smieszne nie sa :(
|
Cytat:
|
Ha!
Ja zrobilam juz kompletne zamieszanie. Znacie Sergiuszke Desperatke? Albo Karen Gast? Obydwóm: - Zmienilam wyglad - Twarz - Charakter - Imie (Sergiusz - Sabrina, Karen - Caroline) I jeszcze jedno - mam dosc tych glupot - wzielam 'Make selectable' i po klopocie! Kontroluje te kretynki ;) Jakby co kresle interakcje... |
Alisha, wymiatasz xD.
|
Moją ulubioną opiekunką jest Klara Lawson! :D To (sorry, brzmi jakby była rzeczą :P) miła, kobieca emerytka, która kocha gotować moim bliźniaczkom od najmniejszych lat :). Pewnie dlatego Gabryśka była taka tłusta :D. Sprząta, opiekuje się dzieciakami. I w ogóle ma znajomości :D. Lubię ją. Ale naprzykład Sergiusz jest beznadziejna(y:P). Nie wiem od czego to zależy?
|
I jeszcze jedno! :D
Niebawem skoncze moja komedie o niankach - i pokaze wam sytuacje: Nianka wyjmuje niemowle z hustawki z netu. Trzyma ja nad jej glowa i troszke z tylu, kuca i dopiero kladzie dziecko na ziemi. O_o WTF?! :D |
Raz miałam fajną opiekunkę, robiła co trzeba.
Inna zaś nie zajmowała się dzieckiem więc chciałam ja zwolnić. Niestety nie było opcji zwolnij, tym sposobem Henryka jakś tam prawie zamieszkała z moją rodziną. Wużerała z lodówki, okupowała wannę... Gdy zaczęła spać w małżeńskimłożu, a moja simka, nora bene w drugiej ciąży była już wycieńczona z niedoborów wszystkiego i miała zamiar umrzeć, zamórowałam opiekunkę w łazience. Tym sposobem ocaliłam rodzinę od psychopatycznej niani. Jak myślicie, to było zamierzone, czy brak opcji zwolnij to błąd w grze? |
Mi zawsze coś myje, naprawia, sprząta. Z psami wychodzi.
|
Grałam sobie w "the sims historie z życia wzięte". Opiekunka przyjechała, specjalnie nie zajmowała się dzieckiem, bo już chodziło do szkoły i nie trzeba było go karmić. Babcia wróciła z pracy, a po niańkę przyjechała taksówka i z niej wysiadł jeszcze jeden babsztyl! :rolleyes: Trzeba było interweniować i szybko rozkazałam zwolnić te potwory (a co, kaskę będą brać, i to jeszcze podwójnie!).
|
Zatrudniam tylko wtedy, gdy dziecko jest niemowlęciem, bo mamusia idzie do pracy, później rodzice uczą malucha wszystkiego, co niezbędne do prawidłowego funkcjonowania:). Denerwuje mnie ta opiekunka, bo kładzie mojego bejbusia na podłodze! Nie mogę znieść widoku bezbronnego maleństwa leżącego na brudnym dywanie:((. Gdy mam basen to pluska się cały dzień, ale systematycznie zmienia podopiecznemu pieluchy. Pozatym wynosi śmieci i gazety oddaje na makulaturę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:14. |