TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Wampiry itd. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=44168)

Makss99 19.06.2009 21:58

Odp: Wampiry itd.

Cytat:

Napisał Ali (Post 904293)
Sam osobiscie widziałem jak wampirzyca dziabnęła w kasynie trzech simow: barmankę, babcię i jeszcze innego sima.

ZADECKĄ?Łosz w mordę!!!!!!!

Mia1123 24.08.2009 11:56

Yyy.. xD Ja też chciałam mieć wampira, no i zaprosiłam wampirkę do swojego domu, nakłoniłam Ją do ugryzienia meża mojej simki - zamienił się. Wieczorem wszystko pięknie, ale nad ranem masakra!! Poszedl do pracy i wszystko poszło mu w dół tak, że jak przyjechał to zginął na progu domu ;(( Ale teraz postaram się żeby Go wskrzesić xDD

Alexiel 24.08.2009 14:30

Cytat:

Napisał Mia1123 (Post 1107709)
Yyy.. xD Ja też chciałam mieć wampira, no i zaprosiłam wampirkę do swojego domu, nakłoniłam Ją do ugryzienia meża mojej simki - zamienił się. Wieczorem wszystko pięknie, ale nad ranem masakra!! Poszedl do pracy i wszystko poszło mu w dół tak, że jak przyjechał to zginął na progu domu ;(( Ale teraz postaram się żeby Go wskrzesić xDD

Mia - wampiry spalają się na słońcu, więc to normalne że Twój sim.. wyparował :D kup trumnę, za dnia wampiry śpią a nocą harcują (w nocy nie spadają mu potrzeby);)

nmin 14.01.2010 19:25

Podnoszę, bo przeczytałam cały temat i nie znalazłam odpowiedzi ;)

Ok, doczytałam, że w nocy wampirom nie spadają potrzeby - ale czy to normalne, że w dzień wszystkie potrzeby spadają w oczach, chociaż wampir siedzi w domu, w którym nie ma ani okien, ani lamp? Nie znam się, bo wampira zrobiłam sobie dzisiaj z ciekawości InSIMenatorem pierwszy raz. Stworzyłam Sima specjalnie w tym celu, zbudowałam mu chałupkę dostosowaną do potrzeb i czekam na wieczór, ale jak tak dalej pójdzie, to nie doczekam, bo gość nie nadąża jeść i kąpać się, chociaż nie wychodził na słońce. Czy wampir w dzień może wyłącznie spać i nie robić niczego więcej?

I jak właściwie wygląda u Was typowy dzień wampira?

EDIT: No dobra, udało mi się znaleźć jeszcze starszy temat i doczytałam, że wampir MUSI spać :/

Bezimienna 25.01.2010 11:08

u mnnie wampir nie musi spać, normalnie wszystko w domu robi :D

Może dlatego że używam max motivesa?(ale przecież tylko wtedy kiedy naprawdę muszę wyjść na podwórko :D)

Alexiel 25.01.2010 13:52

Tak, za dnia wampirom spadają potrzeby znacznie szybciej niż zwykłym Simom - nawet gdy te, siedzą w domu bez okien i lamp.
Takie założenie twórców gry, że za dnia wampir śpi w trumnie a nocą imprezuje ;)

U mnie typowy dzień wampira wygląda tak jak napisałam wyżej, w dzień smacznie śpi a w nocy grasuje.

Remus Lupin 25.01.2010 13:56

A ja się zastawiam co by się stało gdyby.

A) mamy sima wampira lub simke
b) Wampir się zakochał w simce
C) Wampir kąsi simke
d) Chcą mieć dziecko
e) To czy dziecko się urodzi też wampirem???????

Nigdy tego nie próbowałem

aluminium. 25.01.2010 14:26

Remus Lupin- mi się urodziło normalne dziecko, nie wampir (oboje rodziców byli wampirami)

Remus Lupin 25.01.2010 14:33

Ale rodzic może przecież ukąsić jak się urodzi normalne mam namyśli nastolatka bo małych się nie da.

Ja chyba wiem kim zostanie mój sim na stałe

Elajza 25.01.2010 19:19

Cytat:

Napisał Remus Lupin (Post 1197268)
Ale rodzic może przecież ukąsić jak się urodzi normalne mam namyśli nastolatka bo małych się nie da.

Ja chyba wiem kim zostanie mój sim na stałe

Tak może, ale dopiero jak zostanie nastolatkiem, szkoda chciałabym takie małe wampirki ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:34.