TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze wymarzone akcesoria... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596)

Caroliiine 11.02.2008 16:30

Odp: Wymarzone dodatki

a właśnie, że dochodzą jakieś drobne interakcje :p np w rozrywka rodzinna doszło coś tam :p zgadzam się z wami wszystkimi :p ale ile wtedy gra by się ładowała hehe ;)

cosmo 11.02.2008 18:09

Ja bym chciał taki dodatek który zawierałby:
- zniszczone, potargane i poplamione ciuchy
- zniszczone meble np. kanapy, szafy, blaty do kuchni itp. Stare zakurzone lampy i mniehjsze przedmioty. Przydałby sie taki sznur z ubraniami suszącymi się.
- nowe interakcje jak np. opluj innego sima, zaproponuj wspólne picie browaru, sikaj pod drzewem/krzakiem, żebraj (na parceli publicznej), strasz przechodniów: smrodem, brudnymi ciuchami itp. (też na parceli publicznej), demoluj (to samo - PP), kradnij itp.
- nowa dzielnica "melina"

Kim95 12.02.2008 14:36

Być może The sims 3 wprowadzi takie rzeczy.

treys 12.02.2008 19:14

Ja bym naprawde dużo chciała. Ogólniej żeby simowe życie było baaardzo prawdzie. Może kiedy będą coraz to nowe części to spełnią się nasze marzenia.
Jak już ktoś napisał: żeby na necie simsy były to też bym chciała żeby to był taki wirtualny świat i jakby się spatkała 2 simów czy więcej to użytkownicy mogliby do siebie pisać. To tak jakby rozmawiali.umawialiby się...
itd :)

cosmo 17.02.2008 21:23

Ja bym chciał TS2 gwiazde.. To moje marzenie... Bo bez tego gra nudna.

Koornela 18.02.2008 10:27

ja bym chciała dodatki dla małych dzieci różne pokoiki itp. np.: łóżko z baldachimem ;p

southryan 19.02.2008 22:08

Ja bym chciał kiedyś zobaczyć taki dodatek jak: The Sims 2: Wystój Salonu ... Jakieś wyjątkowo wygodne kanapy, fotele, nowe telewizory ...

Tusiek 20.02.2008 08:47

Ja bym chciała dodatek "Dziecięce Akcesoria" czy coś w ten deseń. Byłyby wózki dla dzieci, nosidełka, przedszkola, sklepiki z lizakami, watą cukrową, kolorowanki, króciutkie książeczki... Świat zwariowanych dzieciaków...

Fáëlivrin 20.02.2008 15:41

Mi marzy się dodatek, który simsomaniacy sami by sobie stworzyli. Nie dosłownie, rzecz jasna. Maxis mógł by stworzyć stronę i zapytać graczy, czego chcą najbardziej. Zebrał by powtarzające się pomysły i zrobił odpowiedni dodatek ^^
Ja sama chciałabym aby był dodatek z rzeczami dla maluchów i dzieci, tzn. więcej interakcji, stroje sportowe dla dzieci, nowe zabawy, a dla maluchów wózki i nowe ubranka.
Inna opcja to dodatek: ekstremalna przebudowa, wyli nowe pokrycia tereny, podłogi, ściany, płoty, schody, drzwi, okna, może nawet meble.
Ostatnie to dodatek od kuchni, czyli nowe potrawy, rzeczy do jadalni, meble do kuchni możliwość, aby odpowiednia grupa wiekowa albo płeć lubiła / nie lubiła danej potrawy. Urozmaiciło by to grę i zrobiło by ją bardziej realną... (jak dla mnie ^^ )

Koornela 20.03.2008 12:44

no tak bo dla dzieci (chodzi mi o te małe) to poprostu rzeczy jest tyle że HEJ.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:31.