![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Dlatego nigdy nie sadzę drzew na parceli xD.
Ja mam tak na bani że muszę wszytko widzieć ^^. Tego łóżka to ja nawet nie stawiam bo dla mnie okronie to wygl±da...taka ¶ciana..;/ Ile trzeba czekać na ogłoszenie od współlokatora czy cu¶? Bo ja zadzwoniłam i tam pisało żeby czkać na propozycję... |
Dokładnie nie wiem, jako¶ tego samego dnia powinien być telefon z ofert±, ale lepiej za pomoc± kompa szukać, bo masz od razu kilka osób do wyboru i to z miejsca ;)
|
Z komputera też można?...sorry nie wiedziałam xd
A te maty do breakdance'u to na publicznych? I jak sim się nauczy to może w domu tańczyć? Czy tylko na macie? ^^. |
Może wszędzie. Klikasz na sima i bierzesz opcję "Zabawiaj... Wykonuj Break Dance". Mata jest na Wchodnim Parku Centralnym.
|
A nastolatki mog±? ;}
|
Mog±.
|
Ahh...no to bombka ^^.
Mogli w OŻ dać motory... ;{ Bo dali takie ciuchy jak na motor ^^. Co mi po holikopterze? xD Te rury takie...do kaloryfera...to je sie w pokoju montuje czy na zewn±trz? xD |
te duze rury (jak np. w mieszkaniach bjork) sa w ozdobach, do mieszkan (mozna tez na zewnatrz, jesli ktos chce). a kaloryfer do mieszkan - mozna sie przy nim ogrzać :D
|
Jest taka opcja ogrzej? xD
Już nie mam pytań ^^. |
w kaloryferze :) jest "ogrzej sie" albo cos takiego. oczywiscie trzeba go wczesniej wlaczyc :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:59. |