![]() |
Odp: Co wam sie podoba a co nie?
Mi się podoba że można skakac na skakance,bawic się na placu zabaw i jeszcze że np. idziesz do kogoś z sąsiadów na odwiedziny :D aha i że są kaloryfery i takie fajne szafy w ścianie(nie wiem jak na to się mówi xD)
|
Podoba mi się,że można skakać na skakance,mieszkać w bloku.Spodziewałam się czegoś lepszego.Moim zdaniem więcej powinno być obiektów do zabawy(mam na myśli jakiś drabinek,ślizgawek więcej itd.).I mieszkanie w blokach za małe,noi lokaj jest zdeczka wkurzający.Nic nie robi,weźmie raz gazetę wyrzuci.Mało zaklęć,szybko nudzi się ten dodatek.I fajne łóżka są chowane.
|
Mi się podoba to, że wreszcie można było mieć kręcone schody i to, że Simowie mogli się stać Czarownikami :P A nie podoba, to że właśnie nie ma brązowych modernistycznych kręconych schodów ...
|
Jak dla mnie magia jest tu do czterech liter, ale samo mieszkanie w mieszkaniu jest super
|
Mieszkanie w bloku +
Czary duży - |
Cytat:
|
Całkowicie nie zgadzam się z Rashes. To mój ulubiony dodatek, ma tą atmosferę itp. :D No, ale każdy ma przecież swoje zdanie. Bardzo podoba mi się mieszkanie w bloku, odwiedzanie sąsiadów, przesuwane szafy, nowe powitania, możliwość wyprawienia "parapetówki" i poproszania sąsiadów o opiekę nad dziećmi, nowe mebelki i dekoracje (grzejniki, które na prawdę działają, dekoracyjne rury itp.), placy zabaw dla dzieci, świetna architektura budynków, ta nowoczesność xD + nowa okolica (Jaskinia Pokrzyku). Magia też mi się podoba :D :). A minusy... hmm... zbyt mało zaklęć. Ale dodatek oceniam od 1 do 6 na szóstkę :D :).
|
Mi w OŻ podobają się tylko fryzury, ubrania, interakcje i obiekty. Czary też w sumie ujdą. Lecz bardzo nie lubię mieszkania w bloku, czyli głównego 'atutu' OŻ. Albo mieszkania są za małe, że ledwo wciśnie się jedna osoba, albo za duże, że gra mi strasznie zamula. -.-
|
Mi nie podoba się do że niemoge przed domem czy za domem zrobic sobie ogórdka czy postawić własne drzewo owocowe. ;|
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:43. |