TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Rezydencje i Ogrody (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46546)

Searle 22.11.2008 09:58

Odp: The Sims 2 - Rezydencje i Ogrody

Mnie się tam podoba i na pewno sie zaopatrzę :)

Poza tym to ostatni dodatek i w ten sposób będę miała już cała kolekcję :)

EDIT: Już mam :) I jestem zadowolona.

Zauważyliście nową opcję w domu na koszu na śmieci?
Oprócz Wynieś śmieci jest opcja Przeszukaj. Dzięki temu moja simka znalazła w śmieciach 8 simoleonów :)

Gosia 22.11.2008 15:04

To z tym przeszukaj nie dochodzi w tych akcesoriach, ja ich nie mam a jakos mam tę opcję ;) Musialas wczesniej tego nie zauwazyc

Alisha 22.11.2008 18:26

Cytat:

Napisał Searle (Post 898468)
(...)Zauważyliście nową opcję w domu na koszu na śmieci?
Oprócz Wynieś śmieci jest opcja Przeszukaj. Dzięki temu moja simka znalazła w śmieciach 8 simoleonów :)

Ciekawe po co simy wyrzucily 8 simoleonów :P :D
Mamele - powinnas dodac! :)

MacieK 23.11.2008 01:35

Podwójne schody i żyrandol dwupoziomowy 'Ż-ż-ż żyrandol' ratują dla mnie ten dodatek. Ale malutko tych nowych rzeczy :( Ten dodatek wnosi tylko architektoniczne urozmaicenia. Co mi po rezydencji art-deco gdy nie mam fajnych mebli w tym stylu. Brakuje mi nowych mebli w tym dodatku. Do trzech głównych styli tego dodatku powinny być meble do salonu, jadalni i sypialni. Wyjątkowo ubogi wydał mi się ten mini pack na tle innych. Okazuje się że screeny przedmiotów z oficjalnej strony pokazują prawie wszystko co jest w dodatku. To mało !
Powiem tak. Dla fana-maniaka obowiązkowe do kupienia. Dla liczącego na najlepsze rzeczy, można się obyć bez i zainwestować w inne mini packi jak choćby Szyk i elegancja lub Ikea urządza dom.
Tyle z mojej strony ;)

Gosia 23.11.2008 10:35

A ja myslalam ze dojdzie w tym dodatku wiecej roslin itp niz mebli, moze pomylilo Ci się, o co w tych akcesoriach mialo chodzic? ;)

legolas 23.11.2008 10:38

Gosia ten dodatek miał zawierać Rezydencje i rzeczy do ogrodów
Ale z tego co widzę tak nie jest. :((

Milou 23.11.2008 15:06

Hmm, ja, gdy zobaczyłam screeny itp. z TS2 RiO to byłam wprost wniebowzięta! Nie mogłam się doczekać, kiedy je dostanę. Niestety po wczorajszym zainstalowaniu, byłam trochę rozczarowana, nie wiem czemu.

legolas 23.11.2008 15:16

Zamówiłem je przedwczoraj a tak to grałem u koleżanki chciałem zobaczyć co to jest i teraz żałuję trochę.A zamówienia nie da się anulować :((.
Wg.Najgorszy Minipack.

MacieK 23.11.2008 21:32

Cytat:

Napisał Gosia (Post 899000)
A ja myslalam ze dojdzie w tym dodatku wiecej roslin itp niz mebli, moze pomylilo Ci się, o co w tych akcesoriach mialo chodzic? ;)

Dla mnie tytuł jest ewidentny. Rezydencje i ogrody a nie Rezydencjonalne ogrody :P
Jak mam budować rezydencję to potrzebuję do niej wystawnych mebli ! :D A w sumie do ładnych ogrodów wystarczało mi tyle rzeczy ile było wcześniej choć nie powiem doceniam te nowe roślinki mimo, że jest ich malutko ;)

Analisse 24.11.2008 21:14

Troche mało roślin, w ogóle mało rzeczy dodali, myślałam że będzie więcej. Podoba mi się w tych akcesoriach to, że teraz można ustawić pochyłość dachu bez używania kodu. Liczyłam na coś więcej, cóż, twórcy znowu się nie popisali.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:31.