TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Głupie pomysły (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46599)

Jaheira 10.02.2009 08:21

Odp: Głupie pomysły

Ja grałam Donem Lotario czy jakoś tak i zaprosiłam tę dziewczynę Ćwir i kazałam mu się jej oświadczyć i zaprosiłam wszystkie te jego kochanki do domu na ślub no i wszystkie po kolei go policzkowały he he a teraz próbuję stworzyć kosmitę potem żeby go ugryzł wilk a potem żeby stał się czarodziejem he he.

Eljon 13.02.2009 04:27

Gdy dostałam dodatek Cztery pory roku, zbudowałam se ogromny dom i wzięłam zimę. Wchodzę do simów i patrzę, biała podłoga. No to rozpalam ogień, biała podłoga. Patrze... Oj... Nie ma dachu... Ta... Albo jak moje simy nie mieli ścian bo nie było kasy... xDDDDD

LadY BiRd =) 13.02.2009 13:55

Hehe :) To ja w OŻ chodziłam simką do sąsiadów i sobie kodem obniżałam Pęcherz a później ją wysyłałam np. do sypialni czy coś i delikatnie mówiąc załatwiała się na podłogę a później uciekała ^^

karasss 13.02.2009 14:06

Cytat:

Napisał Ilona-Milka-simka (Post 863847)
Złączyłam podwujne łużko z ścianą i spać mugł tylko 1 sim.

(JAKIE ty błędy robisz !
mugł
- mógł | łużko - łóżko | podwujne - podwójne ;) )
TOPIC:

Kiedyś w TS1 robiłem tam maksymalnie dużą rodzinkę i na parceli robiłem duży budynek i robiłem te kanapy wyglądające jak ze styropianu czy takiej "waty" bo myślałem żę lepiej palić się będą :D wkładałem tych ludzi w kanapy, robiłem tą faaaaaaaajną rakietę ;) i zapalałem i się paliło i był cmentarz :D

shiyo 14.02.2009 09:53

Ja w TS1 robiłam z gdzieś tak 8 simów (max)
zamykałam ich w jednym domu oczywiście bez drzwi i okien.
dawałam i jakiś fotel czy może gitarę i obowiązkowo kominek i patrzyłam jak się ze sobą kłócą i umierają z powodu pożaru.Gdy ostatni sim został sam wyprowadzałam go z tego domku i robiłam mu bajeczne życie ^^
Coś w rodzaju BigBrother :D

Pani_Snejp 14.02.2009 10:44

Jak pierwszy raz zasiadłam do The Sims 1 to srworzyłam moją rodzinkę... Kupiłam im największy dom, mnóstwo rzeźb i obrazów, ale nie starczyło na lodówkę :D A ja nie wiedziałam, że da się sprzedać. Najpierw umarła mama, później ojciec, a opieka społeczna zabrała mnie xDD

aneta_zyleta 16.02.2009 18:22

ja notorycznie zapominałam o dachu ;D. Zdarzało mi się tworzyć takie rodzinki (w TS1 i TS2) ze tworzyłam 8 simów i kazdy inaczej umierał, jeden się spalił, drugiego utopiłam, trzeci umarł ze strachu, czwartego prąd poraził, piąty był przygnieciony satelitą, szósty przez grad, a ostatni który został z głodu xD. W TS1 zawsze robiłam ogromne domy i pokoje typu bilardowe, dyskotekowe itp. albo mój jeden sim jest kosmitą, wampirem, zombie, wilkołakiem i simoroślą w jednym xD

AmiMila 17.02.2009 11:25

Ja raz tak zrobiłam, że simowie adoptowali dziecko i nie wiem jak to zrobiłam, że ojciec zakochał się w dziecku !!! :) (matka też)

Gio 17.02.2009 11:53

Cytat:

Napisał AmiMila (Post 960688)
Ja raz tak zrobiłam, że simowie adoptowali dziecko i nie wiem jak to zrobiłam, że ojciec zakochał się w dziecku !!! :) (matka też)

o.O Nie da się zakochać w własnym dziecku. Po za tym można się zakochać w sime, o tej samej grupie wiekowej, więc dorosły nie może zakochać się w dziecku, które na dodatek było jego! :/
Pewnie to była miłość rodzinna ;)

Kurczaczek 18.02.2009 08:46

a ja próbowałem robić TO z simsem w ciązy xd albo 3x chlopa ufo porwalo (bool robi cuda) i bylo 3x blizniaki :O

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:49.